به گزارش پیک نکا،حسن حسننتاج در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ»، درباره کمبود دارو و اقدامات انجامشده برای حل این مشکل اظهار کرد: در لایحه بودجهای که دولت به مجلس ارائه کرده بود، ۸۰ هزار میلیارد تومان برای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در نظر گرفته شد که این رقم به تصویب مجلس نیز رسید.
وی افزود: علاوه بر این، اخیراً وزیر بهداشت به همراه رئیسجمهور از مقام معظم رهبری درخواست یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای حوزه بهداشت، درمان و سلامت مردم و کمک به رفع مشکل کمبود دارو داشتند که این اقدام نیز انجام شده است.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با این حال، از آنجایی که تأمین دارو نیازمند منابع مالی نقدی و همچنین واردات مواد اولیه است، روند خرید و توزیع دارو با یک وقفه و فاصله زمانی همراه شده که باعث بروز مشکلاتی در دسترسی به دارو شده است.
حسننتاج در ادامه با اشاره به چالشهای موجود در نظام بیمهای کشور تصریح کرد: یکی از مسائل مهمی که در این زمینه مطرح است، نقش بیمهها در تأمین هزینههای دارویی بیماران است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، بحث تجمیع بیمهها در مجلس مطرح شده که در صورت تصویب و اجرایی شدن، میتواند تأثیر قابلتوجهی در روند تأمین و پوشش هزینههای دارویی داشته باشد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اقدامات اولیه برای تأمین منابع مالی و خرید دارو انجام شده، اما تا زمانی که این فرآیند به نتیجه برسد و داروها به دست مردم برسد، نیازمند زمان هستیم.
حسننتاج ادامه داد: مجلس و دولت در تلاش هستند تا با اجرای سیاستهای مناسب، این مشکل را در کوتاهترین زمان ممکن برطرف کنند.
وی خواستار پیگیری اجرای فراگیر طرح پزشک خانواده در کشور شد و افزود: رضایتمندی مردم باید در اولویت قرار گیرد.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه هزینههای درمانی با اجرای درست طرح پزشک خانواده کاهش مییابد، گفت: مجلس و دولت برای رفع مشکلات درمانی اهتمام ویژهای دارند.
انتهای خبر/