واکسیناسیون سراسری طیور بومی در نکا همزمان با دهه فجر آغاز شد
واکسیناسیون سراسری طیور بومی در نکا همزمان با دهه فجر آغاز شد
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نکا از آغاز واکسیناسیون طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل در روستاهای این شهرستان همزمان با ایام دهه فجر خبر داد و گفت: در این طرح بیش از ۷۰ هزار قطعه از انواع ماکیان تحت پوشش واکسینه خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری پیک نکا،؛هایده باقری رئیس این اداره با تبریک ایام الله دهه فجر، از شروع واکسیناسیون طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل در سطح روستاهای شهرستان خبر داد.

باقری اعلام کرد: این طرح به صورت همزمان در سراسر استان در حال اجراست و مرحله دوم واکسیناسیون طیور بومی در سال ۱۴۰۴ محسوب می‌شود. وی افزود: در این اقدام پیشگیرانه، بیش از ۷۰٬۰۰۰ قطعه از انواع طیور بومی شامل مرغ، خروس، اردک، غاز و دیگر ماکیان، واکسینه خواهند شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نکا در ادامه، از همکاری دهیاران روستاهای هدف تقدیر کرد و یادآور شد: واکسن مورد استفاده در این طرح به صورت آشامیدنی است و از اهالی درخواست می‌شود با تیم‌های کارشناسی دامپزشکی همکاری کامل داشته باشند.

وی همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تلفات غیرمتعارف یا علائم مشکوک در طیور، بلافاصله مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان نکا با شماره تلفن ۳۴۷۴۵۰۹۸ اطلاع دهند تا اقدامات لازم به سرعت انجام شود.

این طرح با هدف پیشگیری از شیوع بیماری نیوکاسل و حفظ سلامت جمعیت طیور بومی در روستاهای شهرستان نکا اجرا می‌شود.

 

 

انتهای خبر/