آغاز مرحله نخست المپیادهای علمی دانش‌آموزی در شهرستان نکا
آغاز مرحله نخست المپیادهای علمی دانش‌آموزی در شهرستان نکا
مرحله نخست المپیادهای علمی دانش‌آموزی شهرستان نکا، همزمان با سراسر کشور، از روز یکشنبه ۱۲ بهمن‌ماه آغاز شده و تا ۱۹ بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت که ۵۲۹ دانش‌آموز در قالب ۸ رشته تخصصی در این آزمون‌ها شرکت می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پیک نکا،مرحله نخست المپیادهای علمی دانش‌آموزی در این شهرستان، هم‌راستا با سراسر کشور، از روز یکشنبه ۱۲ بهمن‌ماه آغاز شده و تا روز ۱۹ بهمن‌ماه ادامه دارد.

امیرمحمد کاظمی رمدانی، مسئول سنجش و پایش کیفیت آموزشی شهرستان نکا، با اعلام این خبر گفت: شهرستان نکا در این دوره میزبان برگزاری آزمون‌های مرحله نخست المپیادهای علمی در ۸ رشته تخصصی شامل سواد رسانه، شیمی، زیست‌شناسی، علوم ادبی، اقتصاد، جغرافیا، علوم زمین و علوم و فناوری نانو است.

وی افزود: در مجموع ۵۲۹ دانش‌آموز از شهرستان نکا و مناطق همجوار در این آزمون‌ها شرکت کرده‌اند که نشان‌دهنده افزایش قابل توجه استقبال دانش‌آموزان از المپیادهای علمی در سال تحصیلی جاری است.

کاظمی با تأکید بر اهمیت راهبردی این آزمون‌ها اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تلاش شده است تا آزمون‌ها در مطلوب‌ترین شرایط اجرایی برگزار شود تا زمینه شناسایی و راهیابی استعدادهای درخشان شهرستان به مراحل بالاتر المپیادهای علمی فراهم گردد.

مسئول سنجش و پایش کیفیت آموزشی شهرستان نکا در ادامه، به روند اداری آزمون‌ها اشاره کرد و گفت: سامانه دریافت کارت ورود به جلسه مرحله اول المپیادهای علمی سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ فعال شده و داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه my.medu.ir و ورود به بخش المپیادهای علمی، کارت ورود به جلسه خود را دریافت و حوزه امتحانی را تأیید کنند.

وی تأکید کرد: همراه داشتن کارت ورود به جلسه ممهور به مهر مدیر مدرسه به همراه مدارک شناسایی معتبر در روز آزمون الزامی است. همچنین دانش‌آموزانی که در چند رشته ثبت‌نام کرده‌اند، باید برای هر آزمون کارت ورود به جلسه مجزا دریافت کرده و ضوابط مربوط به هر رشته را رعایت نمایند.

کاظمی در پایان خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان شرکت‌کننده باید حداقل ۳۰ دقیقه پیش از شروع رسمی آزمون در حوزه امتحانی حضور داشته باشند.

انتهای خبر/