• برابر با : 7 - شعبان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025
0
فرمانده سپاه کربلا خبر داد:

هدف‌گذاری آبرسانی به ۴۴۸ روستای مازندران

  • کد خبر : 2055
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸
هدف‌گذاری آبرسانی به ۴۴۸ روستای مازندران
فرمانده سپاه کربلا گفت: آبرسانی به ۴۴۸ روستای مازندران با مشارکت گروه‌های جهادی و خیران در حال انجام است.

به گزارش پیک نکا، به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بلاغ، سردار سیاوش مسلمی صبح امروز در دومین رویداد ملی نشان سقا و تجلیل از خیران، واقفان، فرهنگ‌سازان و اثرگذاران عرصه آب که در سالن غدیر سپاه کربلا برگزار شد با اشاره به اینکه امیدواریم با تلاش شبانه‌روزی بتوانیم خدمتگزار خوبی برای مردم باشیم، اظهار کرد: دستگاه‌های زیادی به صورت جهادی درگیر محرومیت‌زدایی هستند.

وی با اعلام اینکه این رویداد ملی به همت سازمان بسیج مستضعفین برگزار شده است، تصریح کرد: دبیرخانه این رویداد در بسیج مهندسین عمران مستقر شده است.

فرمانده سپاه کربلا با اشاره به اقدامات گسترده در حوزه آبرسانی روستایی مازندران، بیان کرد: تاکنون بیش از ۱۷۴ روستا از مشکل کم‌آبی نجات یافته‌اند و در فاز دوم این طرح، هدف‌گذاری برای آبرسانی به ۴۴۸ روستا انجام شده است.

فاز اول پروژه آبرسانی؛ ۱۹ کلان‌پروژه در ۲۰۰ روستا

مسلمی در تشریح این اقدامات، افزود: از سال ۱۴۰۰ در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، فعالیت گسترده‌ای در حوزه آبرسانی روستایی در مازندران آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه این قرارگاه به‌عنوان یک نهاد حمایتی در کنار شرکت آب و فاضلاب و سایر نهادهای متولی استان، برای تأمین آب شرب سالم در روستاهای دارای مشکل آبی فعالیت می‌کند، ادامه داد: در مرحله نخست، هدف‌گذاری ما رساندن آب شرب به ۲۰۰ روستا بود که جمعیتی بالغ بر ۵۷ هزار نفر را شامل می‌شد.

فرمانده سپاه کربلا با اشاره به جزئیات اجرای فاز اول این پروژه گفت: در این مرحله، ۱۹ کلان‌پروژه تعریف شد که تکمیل آن‌ها به بودجه‌ای حدود ۲ هزار میلیارد تومان نیاز داشت اما با توجه به کمبود منابع مالی، اجرای این پروژه با اتکا به ظرفیت گروه‌های جهادی، بسیج سازندگی و مشارکت مردمی دنبال شد و تاکنون با هزینه‌ای حدود ۳۳۰ میلیارد تومان اقدامات قابل‌توجهی صورت گرفته است.

مسلمی اقدامات انجام‌شده در فاز اول را لوله‌گذاری ۳۵۰ کیلومتر لوله‌گذاری برای انتقال آب به روستاها، احداث ۸۳ مخزن بتنی در ارتفاعات استان، ایجاد مخازن ذخیره‌سازی با ظرفیت ۱۴ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، راه‌اندازی سه واحد تأمین و توزیع آب برای افزایش ظرفیت آب‌رسانی
تعویض لوله‌های قدیمی و فرسوده در روستاهای در حال توسعه، متناسب با افزایش جمعیت انجام شد.

نقش خیران در حل چالش‌های آبی روستاها

وی با تأکید بر اهمیت مشارکت خیرین در اجرای این پروژه، از حاج اکبر، خیر نیک‌اندیش، به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین افراد در این طرح نام برد و گفت: با کمک این خیر گرانقدر، ۵۰۰ کیلومتر لوله آب‌رسانی به استان مازندران تحویل داده شد و همین اقدام باعث شد تا مشکل کم‌آبی در ۱۷۴ روستا برطرف شود.

فرمانده سپاه کربلا با اشاره به اینکه این اقدام ارزشمند الگویی برای سایر خیرین در کشور شد، افزود: امروز ما شاهد همکاری‌های گسترده‌ای از سوی مجمع خیرین آبرسانی کشور هستیم که کمک شایانی به تسریع اجرای این پروژه‌ها کرده است.

فاز دوم پروژه؛ هدف‌گذاری برای ۴۴۸ روستا

مسلمی در خصوص برنامه‌های آینده این پروژه گفت: در فاز دوم این طرح، تفاهم‌نامه‌هایی در حال انعقاد است که بر اساس آن، هدف‌گذاری برای تأمین آب شرب ۴۴۸ روستا انجام شده است.

وی ادامه داد: در این مرحله، هزار کیلومتر لوله‌گذاری جدید انجام خواهد شد که بخش عمده‌ای از آن با حمایت خیرین و مجمع خیرین آبرسان کشور تأمین خواهد شد.

فرمانده سپاه کربلا تصریح کرد: یکی از تأکیدات اصلی حاج آقای ابراهیمی، رئیس مجمع خیرین آبرسان کشور، این است که این پروژه‌ها به‌صورت کامل توسط گروه‌های جهادی اجرا شوند، این امر، علاوه بر کاهش هزینه‌های اجرایی، موجب سرعت بیشتر در اجرا و افزایش کیفیت خدمات خواهد شد.

مسلمی با تأکید بر اینکه اجرای این طرح ملی، نیازمند مشارکت تمامی نهادها و سازمان‌های متولی است، گفت: در اجرای این پروژه، نهادهایی همچون بسیج سازندگی، قرارگاه پیشرفت منطقه‌ای، گروه‌های جهادی، بنیاد برکت، بنیاد علوی، فرمانداری‌ها، نواحی سپاه، پایگاه‌های مردمی و شرکت‌های خدمات‌رسان حضور فعال دارند.

وی با اشاره به اهمیت روحیه جهادی در تحقق چنین پروژه‌هایی، افزود: در این مسیر، همه «من» را کنار گذاشته‌ایم و تبدیل به یک «ما» شده‌ایم، این «ما» شامل همه نهادها، گروه‌های جهادی، خیرین، مسئولان و مردم است که در کنار هم توانسته‌ایم به موفقیت‌های بزرگی در حوزه آبرسانی دست پیدا کنیم.

اعتماد به مردم، رمز موفقیت اجرای پروژه‌های ملی

فرمانده سپاه کربلا ضمن تقدیر از تمامی افراد و نهادهایی که در این پروژه نقش داشته‌اند، گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل موفقیت این پروژه، اعتماد به مردم و استفاده از ظرفیت‌های مردمی و جهادی بوده است.

مسلمی با اشاره به اینکه هرجا که به مردم اعتماد کردیم، نتیجه‌ای فراتر از انتظار حاصل شد، گفت: این همایش و برنامه‌هایی که برگزار می‌شود، فرصتی است تا نشان دهیم چگونه مردم می‌توانند با مشارکت و همدلی، کشور را به سمت توسعه و پیشرفت سوق دهند. از تمامی گروه‌های جهادی، مسئولان و خیرین که در این مسیر همراه ما بوده‌اند، تقدیر و تشکر می‌کنم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=2055

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.