تا تحقق اهداف انقلاب ایستادگی خواهیم کرد
تا تحقق اهداف انقلاب ایستادگی خواهیم کرد
نماینده ولی فقیه در مازندران با تجلیل از خدمات رهبر شهید، بر استمرار بیعت با رهبری و حفظ امنیت ملی، استقلال و عزت کشور تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری پیک نکا، حجت‌الاسلام محمد باقرمحمدی لائینی در پنجاه و هشتمین شب تجمع مردمی در نکا، ضمن تسلیت و تبریک به مناسبت یاد و خاطره شهدای کشور، به نقش رهبر فقید در هدایت انقلاب اسلامی و دفاع از استقلال ایران اشاره کرد و گفت: رهبر بزرگوار ما مردم را از خدمات و زحمات ۳۷ ساله رهبری آگاه کرده و راهنمایی‌های ایشان پیش از انقلاب تا دوران مدیریت کشور بسیار ارزشمند بوده است.

وی ادامه داد: ایران هیچگاه به سمت تسلیحات اتمی نرفته و موشک‌های خود را برای دفاع و حفظ امنیت تولید کرده است. ما باید برای حفظ عزت، استقلال و امنیت کشور ایستادگی کنیم و هر تهدید خارجی را با توان ملی پاسخ دهیم.

نماینده ولی فقیه در استان مازندران همچنین با اشاره به بیعت با رهبر فعلی، گفت: بیعت با رهبری تنها به سخن نیست، بلکه حضور فعال در اجتماع و پیروی از دستورات رهبری، مانند مدیریت تنگه هرمز و دفاع از کشور، نشان دهنده این وفاداری است.

وی افزود: اهداف انقلاب اسلامی که توسط رهبر فقید و در بیانیه ده ماده‌ای شورای عالی امنیت ملی مطرح شده، همچنان مسیر ماست و باید تا تحقق کامل آن ادامه دهیم. ما با وحدت، ایستادگی و دفاع از کشور، دشمنان را شکست خواهیم داد.

این تجمع شبانه در نکا، در حمایت از رهبر شهید، فرماندهان نظامی و شهدای مدرسه شجره میناب برگزار شد و مردم با شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و تجلیل از رزمندگان اسلام، بر تداوم راه انقلاب تأکید کردند.

 

انتهای خبر/