• امروز : سه شنبه - ۲۵ مرداد - ۱۴۰۱
  • برابر با : 19 - محرم - 1444
  • برابر با : Tuesday - 16 August - 2022

اخبار ویژه

بهره برداری از پروژه آبرسانی سنگر – کفرات نکا با بهره مندی ۱۰۲ خانوار روستایی تخصیص ۱۵۰ تن نهاده دامی به دامداران منطقه هزارجریب نکا گزارش تصویری | سوگواره احلی من العسل به یاد قاسم‌بن‌الحسن در شهرستان نکا گزارش تصویری | وداع با شهدای مدافع حرم در اجتماع بزرگ عاشورائیان نکا تأکید بر اهمیت نظافت مساجد و نمازخانه‌ها/ باید عاشق نماز تربیت کنیم رئیسی: نباید به‌ دلیل برخی حواشی از زیر بار مسؤولیت تصمیمات بزرگ شانه خالی کنیم ایران در کانون توجه «انجمن امنیتی اسپن» سید حسن نصرالله: محاصره اقتصادی جنگ است، مقابله با آن جهاد/ آمریکا و اسرائیل شیطان زمانه هستند حکم مجازات هتک حیثیت در فضای مجازی پروژه سیاه انگلیس برای آوارگان افغان آبخیزداری پادزهری برای سیلاب ها؛ خسارت ۴هزار میلیاردی هر سیل به کشاورزی! برای ترویج نماز در جامعه، نماز سپاه دشمن در کربلا را تبلیغ نکنیم/ وظیفه خطیر مدیران در ترویج نماز پیکر شهید مدافع حرم حاج رحیم کابلی مهمان اجتماع بزرگ عاشوراییان نکا دلیل واقعی اختلال در اینترنت چیست؟ پهپادهای تهاجمی ایران چگونه میدان جنگ را برای مسکو تغییر خواهند داد؟ اتمام عملیات اجرایی مجتمع آبرسانی ولامده نکا

3

کنترل بهتر کرونا با کاهش مصرف کربوهیدرات ها

  • کد خبر : 7936
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱

به گزارش پیک نکا، دکتر فاطمه سادات هاشمی نسب اظهارداشت: ویروس کرونا عمدتا به واسطه القای التهاب شدید در بدن به بسیاری از ارگان ها از جمله ریه آسیب می رساند. وی افزود: مصرف میوه و آبمیوه ها به دلیل دارا بودن انواع ویتامین ها ضرورت دارد اما به دلیل وجود فروکتوز که یکی از انواع […]

به گزارش پیک نکا، دکتر فاطمه سادات هاشمی نسب اظهارداشت: ویروس کرونا عمدتا به واسطه القای التهاب شدید در بدن به بسیاری از ارگان ها از جمله ریه آسیب می رساند.

وی افزود: مصرف میوه و آبمیوه ها به دلیل دارا بودن انواع ویتامین ها ضرورت دارد اما به دلیل وجود فروکتوز که یکی از انواع قندهاست باید به میزان متعادل مصرف شود.

مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همچنین ضروری است تا برای حفظ سلامت بدن مصرف غذاهای گوشتی را کاهش داده از انواع سبزیجات و حبوبات مانند ماش و نخود در برنامه غذایی مان بیشتر استفاده کنیم.

وی بیان کرد: انواع سوپ سبزیجات،مصرف سبزیجات تازه معطر و انواع جوانه غلات را افزایش دهیم و نکته دیگر اینکه غذا به اندازه متعادل و در وعده های منظم مصرف شود و از بسیار کم خوردن یا پرخوری خودداری کنیم.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=7936

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.