به گزارش پیک نکا، به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بلاغ، پیرو صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی، نشست ستاد مدیریت بحران استان با حضور عبدالرضا دادبود معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و سایر اعضای ستاد (جمعیت هلالاحمر، مدیرعامل شرکت نفت منطقهای، پلیسراه، سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاون خبر صداوسیما) در مرکز پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی مازندران برگزار شد.
بر اساس هشدار جوی شماره ۲۶ سطح نارنجی هواشناسی مازندران، سامانه سرد و بارشی از جمعه سوم اسفند وارد استان میشود و تا اواخر وقت سهشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ کل استان را دربر خواهد گرفت که انتظار میرود بارش متناوب باران، کاهش محسوس دما و بارش برف را به همراه داشته باشد.
بارش متناوب باران و برف (گاهی رگبار، رعدوبرق و احتمال تگرگ)، کاهش محسوس دما، لغزندگی جادهها و انسداد راههای روستایی و محورهای کوهستانی کولاک برف، کاهش دید، سقوط بهمن، ریزش سنگ و احتمال رانش در مناطق کوهستانی آبگرفتگی معابر، در مناطق ساحلی و جلگهای و بالا آمدن آب رودخانهها، طوفانی شدن دریا از جمله پیشبینیهای هواشناسی برای استان مازندران طی این مدت است.
عبدالرضا دادبود معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران نیز اظهار کرد: باتوجهبه هشدار هواشناسی سازمانهای خدماترسان مانند هلالاحمر، اورژانس، ارتباطات زیرساخت راه و شهرسازی، شرکت توزیع برق، شهرداری و شرکت پخش فراوردههای نفتی و… باید آمادگی کامل جهت خدمترسانی داشته باشند.
دادبود افزود: افرادی که مسئولیتهای ویژه دارند باید آمادگی حداکثری را داشته باشند تا بهموقع به مردم خدمترسانی کنند.
وی ضمن بیان اهمیت گزارشات هواشناسی و تقدیر از زحمات هواشناسی مازندران، با پیشبینیهای صورتگرفته برای این هشدار هواشناسی و سایر موارد در عرصه مدیریت بحران برای آخرین ماه فصل زمستان، دستورالعمل لازم به شهرستانها و دستگاههای اجرایی ابلاغ شد.
هوشنگ بهزادی، مدیرکل هواشناسی مازندران نیز در این نشست گفت: طی این مدت بارش باران نسبتاً شدیدی در سطح استان بهویژه بارش برف را در مناطق میانبند و مرتفع انتظار داشته که شدت آن از عصر یکشنبه تا صبح سهشنبه به حداکثر مقدار میرسد.
وی با اشاره به اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی افزود: کاهش دما برای کل استان و بارش برف برای دامنهها و ارتفاعات استان نیز پیشبینیشده است.
مدیرکل هواشناسی استان مازندران تصریح کرد: بارش متناوب باران و برف (گاهی رگبار، رعدوبرق و احتمال تگرگ)، کاهش محسوس دما، لغزندگی جادهها و انسداد راههای روستایی و محورهای کوهستانی کولاک برف، کاهش دید، سقوط بهمن، ریزش سنگ و احتمال رانش در مناطق کوهستانی آبگرفتگی معابر، در مناطق ساحلی و جلگهای و بالا آمدن آب رودخانهها، احتمال خسارت به سازههای کم مقاوم و سستبنیان و طوفانی شدن دریا نیز از جمله پیامدهای مورد انتظار است.
بهزادی در ادامه توصیههایی را بیان کرد: پرهیز از سفرهای غیرضروری به مناطق کوهستانی، مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی و سوخت کافی، پاکسازی کانالهای هدایت آب و دهانه پلها، پرهیز از فعالیتهای کوهنوردی، مقاومسازی سازههای کم مقاوم و سستبنیان مدیریت مصرف انرژی و سایر اقدامات پیشگیرانه را داشته باشند.
انتهای خبر/