تعویض ۴۵ هزار متر از لوله های بویلر برای رفع محدودیت تولید
تعویض ۴۵ هزار متر از لوله های بویلر برای رفع محدودیت تولید
در راستای رفع محدودیت تولید، بالغ بر ۴۵ هزار متر از لوله های بویلر در تعمیرات اساسی واحد ۳ بخار نیروگاه شهیدسلیمی نکا برای اولین بار تعویض شد.

به گزارش پیک نکا، مدیرعامل شرکت مدیریت تولید نکا با اعلام این خبر، افزود: تأسیسات بویلر (دیگ بخار) نیروگاه از بخش هایی است که بطور مستقیم با محصولات احتراق داغ با دمای حدود ۱۵۰۰ درجه سانتی گراد و کمتر تماس دارد به همین جهت سرعت فرسودگی تجهیزات آن از بخشهای دیگر بیشتر است و با افزایش عمر واحدها، کارایی و تاب آوری تجهیزات در برابر  افزایش بار واحد کاهش یافته بود لذا به منظور رفع محدودیت تولید و بازیابی توان از دست رفته واحدها، ضرورت بهینه سازی و تعویض لوله های بویلر از چند سال قبل در دستور کار شرکت قرار گرفت و پس از خرید لوله ها و ساخت باندل ها توسط شرکت های داخلی، در فصل تعمیرات سال گذشته لوله های سقف بویلر واحدهای یک و دو تعویض شده بود و امسال نیز همزمان با تعمیرات اساسی واحد ۳ بخار با ۴۴ سال کارکرد، بیش از ۴۵ هزار متر از لوله ها در سه بخش اصلی بویلر واحد ۳ تعویض شد.

نوراله ادبی فیروزجائی در ادامه با اشاره به حجم بالا و کار سنگین انجام شده در این واحد، گفت: در این واحد لوله های سقف فاز آب (اواپراتور)، لوله ها و ساپورتینگ تیوپ های بخش رهیت ۲، لوله های بخش رهیت (B1 وA1 ) بطور کامل و همچنین ۵۰ درصد از ساپورتینگ تیوپ های رهیت (B1 وA1 ) در مدت حدود ۸۰ روز تعویض شد.