به گزارش پیک نکا، محمدحسین اسدیپور در گفتوگویی با بیان اینکه تا ساعت ۴ روز گذشته مصرف برق ۱۸۷۵ مگاوات بوده، اظهار کرد: شرکت توانیرو سهمیه مازندران را ۱۸۷۴ مگاوات تعیین کرده اما مصرف برق در مازندران ۳۰۰ مگاوات از حد تعیین شده عبور کرد.
وی با اشاره به افزایش مصرف برق در استان افزود: دلیل افزایش مصرف برق در مازندران، افزایش بیش از اندازه دما و تداوم گرما در استان بوده که موجب شد رکوردمصرف برق در مازندران شکسته شود.
سرپرست شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به اینکه تمام نیروگاه های تولید برق در مدار قرار داشته و آماده باش هستند، تصریح کرد: تنها راه پایداری شبکه اصلاح الگوی مصرف است.
اسدی گفت: طی تفاهم نامههایی که با صنایع و جهاد کشاورزی نوشته شد و در صورتی که کشاورزان از ساعت ۱۳ تا ۱۹ ساعت اوج مصرف برق از دیزل ژنراتور استفاده و روز کاری خود را با روز جمعه جابه جا کنند، برای آنها مشوقهایی در بحث صرفه جویی در نظر گرفته میشود.
وی با اشاره به اینکه یک درصد مشترکان صنعتی هستند اما ۲۰ درصد مصرف برق آنها از صنایع است، اظهار کرد: ۹۹ درصد عمده مصارف، خانگی بوده و عواملی که مصرف خانگی را افزایش میدهد کولرهای گازی و خنک کننده ها است.
سرپرست جدید شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به اینکه بیش از ۳ برابر مصرف در پیک مصرف استفاده میشود، گفت: ۷۰ روز در سال معادل ۲۸۰ ساعت پیک بار است و ما تنها دو ماه در سال در پیک بوده و در طول روز تنها ۴ ساعت مشکل کمبود برق داریم.
اسدی با بیان اینکه مصرف اسپیلتها و خنک کنندهها ۶۰ درصد مصرف برق را تشکیل می دهد، گفت: مصرف ۱۰ ماهه برق در مازندران ۸۰۰ مگاوات بوده اما این میزان در تابستان به حدود ۲ هزار مگاوات میرسد و این افزایش به دلیل استفاده از وسایل سرمایشی است.
وی با تاکید بر اینکه همزمان با رشد دما، میزان مصرف برق افزایش و پیک بار رشد مییابد، از مشترکان خواست تا با رعایت الگوی مصرف بهینه، درتامین برق پایدار ما را یاری کنند، به طوریکه مشترکان درجه وسایل سرمایشی را بین ۲۴ تا ۲۶ درجه تنظیم کنند، حداقل هزینه مصرفی خود را تا ۳۰ درصد کاهش خواهند داد و این امر به اقتصاد خانواده و صنعت برق کمک میکند.
سرپرست جدید شرکت توزیع برق مازندران از مردم خواست تا در پیک بار از ساعت ۱۳ تا ۱۸ و ۲۰ تا ۲۳ شب از لوازم غیرضرور و پرمصرف مانند ماشین لباسشویی، ظرفشویی، اتو و غیره استفاده نکنند.