• امروز : پنج شنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 25 - جماد أول - 1445
  • برابر با : Thursday - 7 December - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

5

۸ مرد خطرناک شب و روز اراکی ها را کابوس کرده بودند / آنها هیچ رحمی نداشتند

  • کد خبر : 8863
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
۸ مرد خطرناک شب و روز اراکی ها را کابوس کرده بودند / آنها هیچ رحمی نداشتند
دادستان عمومی و انقلاب اراک گفت: چند تن از اراذل و اوباش به اتهام ایجاد رعب و وحشت و اخلال در نظم عمومی در این شهر دستگیر و تعدادی از آنان روانه زندان شدند.

به گزارش پیک نکا، «عباس قاسمی» ، افزود: این افراد ششم مردادماه جاری در خیابان شهدا و انتهای خیابان داوران اراک اقدام به درگیری با قمه و تخریب شیشه خودروی تعدادی از شهروندان کرده بودند.

وی ادامه داد: این اراذل و اوباش به اتهام ایجاد رعب و وحشت و اخلال در نظم عمومی مورد پیگرد قانونی قرار گرفتند و از سوی نیروی انتظامی شناسایی و دستگیر شدند.

پایان وحشت و ترس مردم اراک / گنده لات ها دستگیر شدند

دادستان عمومی و انقلاب اراک اظهار داشت: هشت نفر از متهمین این پرونده روانه زندان شدند و تحقیقات تکمیلی در خصوص بقیه افراد نیز ادامه دارد.

۲۱۲شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه‌های عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه می‌کنند

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=8863

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.