به گزارش پیک نکا، یک کاربر در توئیتی نوشت: برای کسانی که شناخت کمتری از آقای اژه ای دارند، خلاصهای از رزومه و عملکرد ایشون:
۱- تحصیل ایشان در مدرسه حقانی قم و آشنایی با معماران سیستم قضایی شهیدان بهشتی و قدوسی
۲- در سال ۵۸ به دعوت شهید قدوسی در دادگاه انقلاب مشغول به فعالیت میشود.
۳- سال ۶۴ نماینده قوه قضائیه در واجا
۴- رسیدگی به پرونده های سنگینی چون فاضل خداداد، غلامحسین کرباسچی و مهدی هاشمی که در فقرهی آخر فشارهای سنگین سیاسی از آقای منتظری که آن زمان قائممقام رهبری بود به ایشان وارد شد که عدم تاثیرپذیری آقای اژه ای در این موضوع نقطه ای مثبت در کارنامهی ایشان میشود.
۵- وزارت اطلاعات در دولت نهم که با ولایت پذیری اژه ای و مشکل با جریان انحرافی و بحث بر سر نزدیکان احمدی نژاد پایان یافت. که احتمالاً این موضوع در تخریب های اخیر برخی عدالتخواهان بی تاثیر نیست.
۶- جدای از موارد گفته شده ایشان در علوم حوزوی به درجه اجتهاد و در زمینه دانشگاهی ارشد حقوق بینالملل دارند. از سال ۸۵ عضو مجمع تشخیص هستند و مسئولیت های دیگری چون دادستانی کل کشور، معاون اول قوه قضائیه، سخنگوی قوه قضائیه، دادسرای امور اقتصادی و … را در کارنامه خود دارند.
مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرحشده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاههای سایر رسانهها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.