• امروز : یکشنبه - ۱۳ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : 12 - رمضان - 1444
  • برابر با : Sunday - 2 April - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

2

۲۵۶صفحه مجازی مبتذل و خارج از عرف در مازندران مسدود شد

  • کد خبر : 34733
  • ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۹:۳۵
۲۵۶صفحه مجازی مبتذل و خارج از عرف در مازندران مسدود شد
رئیس اداره اجتماعی پلیس فتا مازندران گفت: ۲۵۶ صفحه به واسطه انتشار تصاویر مبتذل و تبلیغات خارج از عرف به کمک فضای مجازی سپاه استان مسدود شده‌ است.

به گزارش پیک نکا، احمد نجارتبار پیش ازظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران و فعالان فضای مجازی شهرستان سوادکوه، از کاهش ۴۲ درصدی جرایم اقتصادی استان مازندران با همکاری فعالان فضای مجازی استان خبر داد و گفت: این فعالان مجازی با انتشار داده‌نماها و عکس نوشته‌های ارسالی ما مرتبط با آگاه‌سازی از کلاهبرداری‌ها در کاهش جرایم اقتصادی مؤثر بوده‌اند.

رئیس اداره اجتماعی پلیس فتای استان مازندران با بیان اینکه ما و فعالان فضای مجازی در یک پرچم هستیم و نمی‌خواهیم برای فعالان این عرصه مسئله‌ای رخ دهد، افزود: وظیفه ما صیانت از این افراد و آگاه‌سازی آنها نسبت به جرایم سایبری و چالش‌هایی است که فعالان در این عرصه با آن مواجه می‌شوند.

وی فعالان فضای مجازی شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه شمالی را بی‌حاشیه‌ترین فعالان فضای مجازی استان مازندران برشمرد و گفت: تاکنون پرونده‌ای علیه فعالان مجازی این دو شهرستان در پلیس فتا دایر نشده است.

نجارتبار با بیان اینکه فعالان عرصه فضای مجازی نسبت به افکار عمومی مسئول هستند، به اثرات منفی برخی اخبار مشوش‌کننده اذهان عمومی بر اقتصاد گردشگری استان اشاره کرد و بر لزوم وقت‌شناسی در انتشار یک خبر توسط فعالان ان عرصه تأکید کرد و گفت: بارگزاری شماره حساب در کانال‌ها جرم است.

این مسئول تبلیغات خارج از عرف و انتشار تصاویر مبتذل در فضای مجازی را ممنوع و جرم دانست و گفت: در استان مازندران، ۲۵۶ صفحه به واسطه انتشار تصاویر مبتذل و تبلیغات خارج از عرف به کمک فضای مجازی سپاه استان مسدود شده‌اند.

حسن‌پور، کارشناس فضای مجازی امور انتخابات استان مازندران، از جمله تخلفات اصلی انتخاباتی به تبلیغات زودهنگام کاندیداها، نظرسنجی انتخاباتی در کانال‌ها و تخریب کاندیداهای رقیب در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: تاکنون، ۸۷ مورد تذکر به کاندیداهای شورای شهرهای استان در رابطه با این تخلفات از طریق مجاری امنیتی داده شده است.

 

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=34733

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.