• امروز : شنبه - ۸ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 16 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Saturday - 30 September - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

4

۱۳ دستگاه اکسیژن‌ساز در بیمارستان‌های مازندران نصب شد

  • کد خبر : 6987
  • ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸
۱۳ دستگاه اکسیژن‌ساز در بیمارستان‌های مازندران نصب شد
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت که تاکنون ۱۳ دستگاه اکسیژن ساز و یک دستگاه منبع (تانک) مایع اکسیژن در بیمارستان‌های وابسته به این دانشگاه نصب و بهره‌برداری شده است.

به گزارش پیک نکا، دکتر محمد پنبه چی افزود : برای خرید و نصب این دستگاه های در بیمارستان های محل بستری بیماران کووید – ۱۹ حدود ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی وزارت بهداشت ختصاص یافت.

وی با اعلام این که حدود یک سوم از دستگاه های خریداری شده در بیمارستان های شهرستان آمل نصب شده ، گفت که قرارداد خرید تعدادی دیگری دستگاه اکسیژن ساز هم جهت نصب در بیمارستان های استان نهایی شده که بزودی به استان حمل و در مراکز درمانی نصب خواهد شد.
همزمان با شیوع ویروس کرونا در مازندران از سی ام بهمن ماه سال گذشته دستگاه های اکسیژن ساز به دلیل التهاب ریوی و تنگی نفس ناشی از ویروس کرونا یکی از تجهیزات ضروری در بیمارستان ها شناخته شد و به همین دلیل هم کمبود این دستگاه نقص به حساب آمد. ساخت این دستگاه بلافاصله از طریق شرکت های دانش بنیان داخلی در دستور کار قرار گرفت و به مرور بیمارستان های کشور حسب نیاز به این دستگاه تجهیز شدند.

در حال حاضر بیشتر بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل که به بستری بیماران کووید – ۱۹ اختصاص دارند به این دستگاه ها مجهز شده اند. در مجموع از بدو شیوع ویروس کرونا تاکنون حدود چهار هزار میلیارد ریال اعتبار در قالب خرید تجهیزات به این ۲ دانشگاه از سوی وزارت بهداشت اختصاص داده شد.

همه گیری کرونا در مازندران از سی ام بهمن ماه سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار در بابل شروع شد. اگر چه شیوع بیماری کووید – ۱۹ در استان پس از ۲ ماه تلاش کادر درمانی و اعمال محدودیت های مختلف فروکش کرد و از اواخر فروردین به نقطه ثبات رسید ، ولی عادی سازی رفتاری در ماه های اردیبهشت و خرداد سبب شد تا موج دوم همه گیری ویروس از هفته دوم تیر ماه مازندران را در وضعیت قرمز قرار دهد.

بر اساس آخرین آمار دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل ، هم اکنون حدود یک هزار و ۷۰۰ بیمار مبتلا به کووید – ۱۹ در بیمارستان های استان بستری هستند که آمار بیماران بستری در هفته جاری نسبت به مدت مشابه هفته گذشته حدود ۲۰ درصد کمتر شد.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=6987

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.