• امروز : دوشنبه - ۷ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : 6 - رمضان - 1444
  • برابر با : Monday - 27 March - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

2

۱۲ سال است عده‌ای سرمایه‌های مملکت را غارت می‌کنند

  • کد خبر : 4169
  • ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۶:۱۳
۱۲ سال است عده‌ای سرمایه‌های مملکت را غارت می‌کنند
مصطفی میرسلیم، نماینده تهران در مجلس یازدهم گفت: متأسفانه ۱۲ سال است که کشور ما غارت می شود یک عده به جان این کشور و مردم افتادند و سرمایه‌های مملکت را غارت می‌کنند لذا باید با آنها برخورد کرد تا جلوی فساد گرفته شود.

به گزارش پیگ نکا، سید مصطفی میرسلیم، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت و گو با شفقنا در رابطه با لزوم بهبود وضعیت معیشتی مردم، گفت: ابتکار عمل باید در دست دولت باشد ما هم می توانیم در مجلس طرح و قانون داشته باشیم اما قانون مجری می خواهد و مجری قانون هم دولت است و اگر این اراده در دولت وجود نداشته باشد و یا به موقع نتواند آن را اجرا کند، تصمیمات گرفته شده اثری برای مردم نخواهد داشت. لذا تغییر اول باید در دولت شکل بگیرد و ما هم آمادگی داریم که کمک کنیم که از لحاظ قانونی هر کاری که می‌تواند این روند را تسهیل کند انجام دهیم.

بانک مرکزی همت کند جلوی کاهش ارزش پول ملی را بگیرد

او در خصوص تامین کالای اساسی مردم، اظهار کرد: ما از نظر تخصیص ارز مشکلی نداریم لذا می‌توانیم نیازهای ضروری جامعه را تامین کنیم. ولی مساله مهم این است که به رغم وفور کالاهای اساسی مختلف، مردم قدرت خرید ندارند چراکه ارز پول ما کاهش پیدا کرده است. از بانک مرکزی توقع داریم همت کند تا ارزش پول ملی حفظ شود. با این وضعیت، اقشار طبقات پایین و حقوق بگیران جامعه تحت فشار شدیدی قرار دارند حتی کسانی که مقداری پول پس انداز کرده بودند با کاهش ارزش پول ملی، سرمایه‌شان یا از بین رفته و یا به یک سوم کاهش پیدا کرده است.

کالای اساسی به وفور یافت می‌شود ولی مردم قدرت خرید ندارند

میرسلیم تصریح کرد: لذا برای اینکه وضعیت بازار و قدرت خرید مردم را بسنجیم باید به سه سوال پاسخ دهیم سوال اول این است که آیا کالاهای ضروری در بازار به اندازه نیاز مردم وجود دارد که در جواب باید گفت بله؛ دوم اینکه آیا توزیع آن به درستی انجام می شود که باید گفت اینچنین نیست و سوال سوم هم این است که آیا مردم قدرت خرید دارند یا قدرت خرید آنها تقلیل پیدا کرده است که باز هم باید پاسخ داد متاسفانه قدرت خرید مردم بسیار تقلیل یافته است و عمده این مساله به رکودی که در کشور وجود دارد باز می‌گردد.

تولید کشور با مشکل مواجه شده است

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: تولید ما با اشکال مواجه شده و وقتی تولید مشکل دارد بین عرضه و تقاضا تناسب برقرار نیست و اینکه می بینید قیمت ها افزایش پیدا می کند به دلیل این است که نقدینگی در حال افزایش است؛ وقتی پول زیاد است و مقدار کالا هم با میزان نقدینگی هماهنگی ندارد لذا باعث افزایش قیمت ها می شود.

یک عده به جان این کشور و مردم افتادند و سرمایه‌های مملکت را غارت می‌کنند

میرسلیم در پایان خاطرنشان کرد: میزان نقدینگی هر ماه افزایش می‌یابد که اگر در تولید هزینه شود اقدام خوبی خواهد بود اما اینچنین نیست و وارد حوزه کالاهای واسطه‌ای می‌شود و به ضرر مردم و جامعه است. متاسفانه ۱۲ سال است که کشور ما غارت می شود یک عده به جان این کشور و مردم افتادند و سرمایه‌های مملکت را غارت می‌کنند لذا باید با آنها برخورد کرد تا جلوی فساد گرفته شود.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=4169

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.