• امروز : چهارشنبه - ۸ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 17 - جماد أول - 1445
  • برابر با : Wednesday - 29 November - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

3

کلوپ: نمی‌دانم چه حسی خواهم داشت اگر قهرمان شویم/ تاریخ می‌گوید رئال مادرید شانس بیشتری دارد

  • کد خبر : 40596
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱:۰۸
سرمربی تیم فوتبال لیورپول با اذعان به اینکه تاریخ حکایت از برتری رئال مادرید در فینال لیگ قهرمانان دارد، این مسائل را برای شاگردانش بی‌اهمیت دانست.

به گزارش پیک نکا، یورگن کلوپ سرمربی تیم فوتبال لیورپول در نشست خبری پیش از بازی شنبه شب شاگردانش برابر رئال مادرید در فینال لیگ قهرمانان اروپا به خبرنگاران گفت: نمی‌دانم چه حسی خواهم داشت اگر قهرمان شویم. من الان فقط به آماده کردن تیم برای این بازی فکر می‌کنم. ما نمی‌توانیم تجربه خودمان را با تجربه‌ای که رئال مادرید از حضور در این مسابقات دارد مقایسه کنیم. سرمربی این تیم (کارلو آنچلوتی) می‌تواند چهارمین قهرمانی‌اش را کسب کند که این آمار برای یک مربی افتخار بزرگی است.

کلوپ درباره انگیزه لیورپول برای گرفتن انتقام شکست فینال سال ۲۰۱۸ از رئال مادرید هم گفت: گرفتن انتقام آن بازی برای محمد صلاح بسیار مهم است. او در آن بازی مصدوم شد و من هم انگیزه‌اش را درک می‌کنم. با این حال انتقام‌گیری تنها چیزی نیست که به ما برای این بازی انگیزه می‌دهد. بنابراین تماشای مجدد آن بازی سودی به حال ما نخواهد داشت. در آن بازی اتفاقاتی غیرمنتظره‌ای رخ داد. اشتباهات فردی دروازه‌بان ما، مصدومیت صلاح و … . ما تا الان فصل فوق‌العاده‌ای داشته‌ایم، اما در نهایت چیزی که عملکرد ما براساس آن ارزیابی می‌شود، رنگ مدالی است که می‌گیریم. تاریخ می‌گوید که رئال مادرید بخت اول قهرمانی است. اگرچه این چیزها برای ما اهمیتی ندارد. ما اگر در سطح همیشگی خودمان باشیم، می‌توانیم به خوبی رقابت کنیم و شانس زیادی خواهیم داشت.

سرمربی آلمانی لیورپول درباره دو بازیکن تیمش سادیو مانه و نبی کیتا هم تأکید کرد: تماشای بازی مانه لذت‌بخش است، اما نه فقط در فینال‌ها. من نگران آینده او و چیزهایی که درباره رفتنش به بایرن مونیخ گفته می‌شود نیستم. کیتا هم در این فصل به طور منظم توانسته بازی کند، چون درگیر مصدومیت نبوده است. او برای من بازیکن بسیار مهمی است.

کلوپ در انتها اظهار داشت: جو تیم برای این بازی بسیار خوب است. حضور در یک فینال نهایت افتخار است. بازیکنان ما از جمله تیاگو آلکانتارا و فابینیو هم به خوبی تمرین کردند. ما به کاری که انجام می‌دهیم ایمان داریم. هزار دلیل وجود دارد که من از بودن در اینجا خوشحال و راضی باشم.

تیم‌های فوتبال لیورپول و رئال مادرید از ساعت ۲۳:۳۰ امشب (شنبه – به وقت تهران) در ورزشگاه استاده فرانس شهر پاریس به مصاف هم می‌روند.

 

 

 

 

 

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=40596

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.