• امروز : دوشنبه - ۷ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : 6 - رمضان - 1444
  • برابر با : Monday - 27 March - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

3

کشف ۱۱۲فقره سرقت در شهر‌های مختلف مازندران

  • کد خبر : 34076
  • ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
کشف ۱۱۲فقره سرقت در شهر‌های مختلف مازندران
۴۰سارق با ۱۱۲فقره سرقت در شهرستان‌های قائم شهر، بابلسر، بابل، میاندورود، نکا، محمودآباد و بهشهر دستگیر شدند.

به گزارش پیک نکا، فرمانده انتظامی مازندران در تشریح خبر اعلام شده گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت کابل و تجهیزات مخابراتی در شهرستان قائم شهر، موضوع در دستور کار ماموران این شهرستان قرار گرفت.

سردار میرزایی با اشاره به انجام اقدامات اطلاعاتی ماموران پلیس آگاهی شهرستان قائم شهر و مشکوک شدن به فردی در پوشش لباس مامور اداره برق افزود: پس از بررسی و شناسایی مظنون با هماهنگی قضایی، وی به همراه همدست خود و یک مالخر اموال سرقتی دستگیر و در بازجویی‌های انجام شده به ۱۳ فقره سرقت سیم برق در این شهرستان اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی مازندران به انهدام یک باند سارقان خودرو در شهرستان بابلسر اشاره کرد و گفت: در پی سرقت یک خودروی نیسان در این شهرستان و انجام تحقیقات تخصصی توسط پلیس آگاهی، یک باند ۵نفره سرقت خودرو ساکن یکی از استان‌های غربی کشور در این شهرستان شناسایی شدند.
سردار میرزایی با بیان اینکه سارقان تحت پوشش مسافران خانوادگی و با شگردی خاص اقدام به سرقت خودرو می‌کردند، از بازداشت متهمان حین فرار با یک دستگاه خودروی سواری زانتیا سرقتی خبر داد و افزود: علاوه بر کشف ۲ خودروی سرقتی دیگر از سارقان، در بازرسی از خودروی آن‌ها یک قبضه اسلحه غیرمجاز نیز کشف و ضبط شد. همچنین متهمان دستگیر شده پس از انتقال به پلیس آگاهی به فعالیت بزهکارانه خود اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی مازندران تصریح کرد: ۳سارق حرفه‌ای داخل خودرو و منزل با ۱۱فقره سرقت هم در شهرستان بابل به همراه ۴۰۰ کیلوگرم سیم برق سرقتی در بازرسی از مخفیگاه آنها، به دام ماموران انتظامی این شهرستان افتادند.
سردار میرزایی با اشاره به شناسایی و بازداشت ۲سارق اماکن خصوصی و اعتراف آنها به ۵فقره سرقت، توسط ماموران انتظامی شهرستان میاندورود گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل برق از شبکه‌های توزیع شهرستان نکا، فردی با سابقه سرقت در این شهرستان شناسایی و پس از هماهنگی قضایی دستگیر شد.
فرمانده انتظامی مازندران افزود: متهم تا کنون به ۸فقره سرقت سیم و کابل برق در شهرستان نکا اعتراف کرده است.
سردار میرزایی، همچنین از از دستگیری ۳سارق سابقه دار و کشف ۲۳فقره سرقت در شهرستان محمودآباد و نیز کشف مقادیر قابل توجهی اموال سرقتی در بازرسی از منزل آن‌ها خبر داد.
فرمانده انتظامی مازندران تصریح کرد: با هدف برقراری نظم و امنیت عمومی و برخورد با ناهنجاری ها، طرح ارتقای امنیت اجتماعی در شهرستان بهشهر به اجرا در آمد.
سردار میرزایی گفت: در اجرای این طرح، ماموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی و دستگیری ۲۴سارق در شهرستان بهشهر شده که در بازجویی‌های به عمل آمده در مجموع به ۵۲فقره سرقت اماکن خصوصی، مغازه، منزل، داخل خودرو و همچنین سرقت یک خودرو در این شهرستان اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی مازندران افزود: در ادامه اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در شهرستان بهشهر، ۱۰موتورسیکلت و ۲۳خودرو به دلیل رعایت نکردن قوانین و مقررات رانندگی، نداشتن مدارک شناسایی، تخلفات حادثه ساز و مزاحمت برای مردم متوقف شدند.
سردار میرزایی با اشاره به اینکه همه متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند از مردم خواست: با رعایت نکات پیشگیرانه و توجه به هشدار‌های پلیس از وقوع جرائم به ویژه سرقت جلوگیری کرده و با مشاهده هر گونه بی نظمی و یا رفتار مشکوک افراد معلوم الحال و فرصت طلب، سارقان و بر هم زنندگان نظم و امنیت عمومی و نیز فعالیت غیرقانونی و مجرمانه توسط افراد فرصت طلب و قانون گریز، مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

 

 

 

 

 

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=34076

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.