• امروز : جمعه - ۴ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : 3 - رمضان - 1444
  • برابر با : Friday - 24 March - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

3

کشف سلاح و مهمات قاچاق گروه‌های تروریستی در ادلب سوریه

  • کد خبر : 5441
  • ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۴:۲۵
مقامات استان حمص سوریه از کشف و توقیف مقادیر زیادی سلاح و مهمات در این استان خبر دادند که قرار بود به دست تروریست‌ها در ادلب برسد.

به گزارش پیک نکا, دستگاه‌های مربوطه در استان «حمص» سوریه از کشف مقادیر زیادی سلاح و مهمات در این استان خبر دادند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) یکشنبه گزارش داد که طرف‌های ذیربط با پیگرد دائمی و دقیق باند قاچاق سلاح و مهمات برای گروه‌های تروریستی در مرزهای اداری بین دو استان حمص و «حماه» مقادیر زیاد و متنوع سلاح و مهمات را توقیف کردند که قرار بود به صورت قاچاقی به دست گروه‌های تروریست در شمال استان ادلب برسد.

این محموله قاچاق شامل اسلحه‌های اتوماتیک، مسلسل​​، موشک‌های دوش پرتاب، آرپی‌جی‌ها ، انواع خمپاره‌های مختلف، نارنجک و مقدار زیادی مهمات سبک و متوسط ​​بود.

مقامات استان حمص سوریه کمتر از یک ماه پیش نیز از کشف و توقیف مقادیر زیادی سلاح و مهمات در استان حمص خبر دادند که قرار بود به دست تروریست‌ها در ادلب برسد.

بخش‌های زیادی از استان ادلب سوریه دست گروه‌های تروریستی و عناصر مسلح مورد حمایت ترکیه است و این کشور و روسیه سال گذشته، بر سر توقف درگیری‌ها در این استان و ایجاد مناطق کاهش تنش به توافق رسیدند.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=5441

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.