• امروز : دوشنبه - ۱۰ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 18 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Monday - 2 October - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

1

کشف جدید دانشمندان آمریکایی برای جلوگیری از ورود کرونا به ریه

  • کد خبر : 36576
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۵:۰۲
کشف جدید دانشمندان آمریکایی برای جلوگیری از ورود کرونا به ریه
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید به ترکیباتی دست یافتند که محافظ ریه و دشمن کروناویروس هستند.

به گزارش پیک نکا،  پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، ترکیبات خاصی را معرفی کرده‌اند که شاید بتوانند از ورود کروناویروس به ریه و تکثیر شدن جلوگیری کنند.

پژوهش جدیدی که در مرکز علوم اعصاب “دانشگاه ایالتی لوئیزیانا” (LSU) انجام شده است، نشان می‌دهد که شاید ترکیبات شیمیایی موسوم به “Elovanoids” که از اسیدهای چرب اشباع نشده امگا۳ ساخته شده‌اند، بتوانند از ورود کروناویروس به سلول‌ها جلوگیری کنند و به محافظت از کیسه‌های هوایی ریه بپردازند.

کشف جدید دانشمندان آمریکایی برای جلوگیری از ورود کرونا به ریه

“نیکلاس بازان” (Nicolas Bazan)، از پژوهشگران این پروژه گفت: این ترکیبات از مغز و شبکیه چشم در برابر آسیب‌ محافظت می‌کنند. از آنجا که کروناویروس به وضوح ریه را مورد حمله قرار می‌دهد، پژوهشگران به آزمایش این ترکیبات در محافظت از ریه پرداختند.

پژوهشگران Elovanoids را روی بافت ریه عفونی یک مرد ۷۵ ساله مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که این ترکیبات نه تنها توانایی پروتئین خوشه‌ای کروناویروس را در اتصال به گیرنده‌ها کاهش می‌دهند، بلکه به تولید پروتئین‌های ضد التهابی محافظ کمک می‌کنند.

به گفته پژوهشگران، این ترکیبات، تولید پروتئین “ACE2” را کاهش می‌دهند که روی سطح انواع سلول قرار دارد. گیرنده‌های ACE2،  مانند قفل سلول‌ها عمل می‌کنند و پروتئین خوشه‌ای کروناویروس، نقش کلیدی را دارد که این قفل را باز می‌کند تا ویروس بتواند به سلول وارد شود و تکثیر خود را به سرعت آغاز کند. همچنین پژوهشگران برای نخستین بار نشان دادند که سلول‌های کیسه هوایی، مسیرهایی برای بیوسنتز Elovanoids دارند.

بازان افزود: از آنجا که کروناویروس بر مخاط بینی تاثیر می‌گذارد، دستگاه گوارش، چشم و سیستم عصبی را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد، کشف ظرفیت محافظتی Elovanoids، دامنه مشاهدات ما را فراتر از ریه گسترش می‌دهد.

این پژوهش، در مجله “Scientific Reports” به چاپ رسید.

 

 

 

 

 

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=36576

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.