• امروز : چهارشنبه - ۸ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 17 - جماد أول - 1445
  • برابر با : Wednesday - 29 November - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

4

کشت مخلوط علوفه در ۵۵۰ هکتار اراضی نکا

  • کد خبر : 39901
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۱
کشت مخلوط علوفه در ۵۵۰ هکتار اراضی نکا
مدیر جهاد کشاورزی نکا از کشت مخلوط علوفه در 550 هکتار اراضی زراعی این شهرستان خبر داد.

به گزارش پیک نکا، سید شبر موسوی با اشاره به اینکه کشت مخلوط، کشت دو یا بیش از دو محصول زراعی در مجاورت یکدیگر است و هدف آن بازدهی بیشتر دو محصول است که در کشت به‌ صورت جداگانه نمی‌توان به آن بازدهی دست‌ یافت، اظهار داشت: امسال ۵۵۲ هکتار اراضی زراعی شهرستان نکا به کشت مخلوط علوفه ای با شبدر، جو، تریتیکاله، ماشک، خلر و اسپرس اختصاص یافت.

وی ادامه داد: یکی از راه‌هایی که ما را به تحقق کشاورزی پایدار و امنیت غذایی با حفظ محیط زیست طبیعی نزدیک می‌کند، کشت گیاهان به صورت مخلوط است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا تصریح کرد: یکی از مزایای کشت مخلوط این است که بستر زمین کشاورزی یک بار برای کاشت محصول آماده سازی می‌شود اما چند محصول متفاوت کاشته می شود، از سوی دیگر همزمانی کشت چند محصول در کنار هم، به صرفه‌جویی در مصرف آب کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه عملکرد کشت مخلوط بیشتر از کشت خالص محصول است، افزود: کشت مخلوط میزان تولید را افزایش می دهد و در بهره‌وری مصرف آب و خاک مؤثر است، چرا که همزمان برای چند محصول متفاوت از منابع آب و خاک استفاده می‌شود و از سوی دیگر هزینه‌های تولید مانند سمپاشی آفات و مصرف کود کاهش می‌یابد و چند گیاه از یک منبع آب و کود تغذیه می‌کنند.

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=39901

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.