به گزارش پیک نکا، سید شبر موسوی با اشاره به اینکه کشت مخلوط، کشت دو یا بیش از دو محصول زراعی در مجاورت یکدیگر است و هدف آن بازدهی بیشتر دو محصول است که در کشت به صورت جداگانه نمیتوان به آن بازدهی دست یافت، اظهار داشت: امسال ۵۵۲ هکتار اراضی زراعی شهرستان نکا به کشت مخلوط علوفه ای با شبدر، جو، تریتیکاله، ماشک، خلر و اسپرس اختصاص یافت.
وی ادامه داد: یکی از راههایی که ما را به تحقق کشاورزی پایدار و امنیت غذایی با حفظ محیط زیست طبیعی نزدیک میکند، کشت گیاهان به صورت مخلوط است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا تصریح کرد: یکی از مزایای کشت مخلوط این است که بستر زمین کشاورزی یک بار برای کاشت محصول آماده سازی میشود اما چند محصول متفاوت کاشته می شود، از سوی دیگر همزمانی کشت چند محصول در کنار هم، به صرفهجویی در مصرف آب کمک میکند.
وی با بیان اینکه عملکرد کشت مخلوط بیشتر از کشت خالص محصول است، افزود: کشت مخلوط میزان تولید را افزایش می دهد و در بهرهوری مصرف آب و خاک مؤثر است، چرا که همزمان برای چند محصول متفاوت از منابع آب و خاک استفاده میشود و از سوی دیگر هزینههای تولید مانند سمپاشی آفات و مصرف کود کاهش مییابد و چند گیاه از یک منبع آب و کود تغذیه میکنند.
مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرحشده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاههای سایر رسانهها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.