به گزارش پیک نکا، ا میرحسین فخرآوران در گفتوگو با خبرنگار ما از ثبات قیمت انواع میوه و ترهبار در دومین روز از نخستین هفته کاری سال جدید در مازندران خبر داد.
وی افزود: با احتساب سود قانونی تا ۳۰ درصدی خردهفروشان، قیمت برای مصرف کننده مناسب است و امیدواریم طی روزهای آینده شاهد تداوم ثبات قیمت در بازار باشیم.
رئیس میدان مرکزی میوه و ترهبار مرکز مازندران با اشاره به کاهش قیمت موز در بازار، خاطرنشان کرد: قیمت هر کیلو موز در میادین میوه و ترهبار به ۲۸ هزار تومان رسیده است.
فخرآوران ادامه داد: میوه به وفور در میادین وجود دارد و هیچ مشکلی در تامین میوه حتی برای روز ۱۳ فروردین وجود ندارد.
وی بیان کرد: هر کیلو خیار درختی طی روز جاری در میادین میوه و تره بار ۸ هزار تومان، خیار محلی ۱۲ هزار تومان، گوجه ۴ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار تومان، سیب زمینی ۴ هزار و ۵۰۰ تومان و پیاز ۳ هزار و ۵۰۰ تومان است.
رئیس میدان مرکزی میوه و ترهبار مرکز مازندران در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص چرایی فروش خیار محلی با قیمت ۲۰ تا ۳۵ هزار تومانی در بازارهای مازندران؛ گفت: باید دستگاههای نظارتی از جمله تعزیرات حکومتی و بازرسان سازمان صمت با متخلفان برخورد کنند.
فخرآوران اعلام کرد: هر کیلو سیب درجه یک سفید در میادین میوه ۱۰ هزار تومان، سیب قرمز ۹ هزار تومان و کیوی ۱۴ هزار تومان است.
وی در خصوص آخرین وضعیت قیمتی کاهو که طی روزهای آینده با افزایش تقاضا روبرو خواهد بود؛ گفت: هیچ مشکلی در خصوص تامین کاهو در میادین میوه وجود ندارد و در حال حاضر قیمت هر کیلو کاهو در میادین میوه استان، ۳ هزار تومان است.