• امروز : سه شنبه - ۴ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 12 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Tuesday - 26 September - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

2

کار زشت نوجوان ۱۴ ساله با ۲۰۰ زن و مرد اراکی

  • کد خبر : 6363
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۳:۵۸
کار زشت نوجوان ۱۴ ساله با ۲۰۰ زن و مرد اراکی
جانشین فرماندهی انتظامی استان از دستگیری هکری 14 ساله در اراک خبر داد و گفت: این هکر با استفاده از فیشینگ از 200 حساب بانکی سرقت کرده بود.

به گزارش پیک نکا، سرهنگ “یوسف سپهوند”  اظهار داشت: چندی پیش شهروندی اراکی با ارائه مرجوعه قضائی، درخواست رسیدگی به برداشتی غیرمجاز از اطلاعات حساب بانکی اش را به این پلیس ارائه داد و بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در تحقیقات انجام شده مشخص شد که این فرد در یک کانال تلگرامی برنامه ای را دانلود کرده و برای فعال سازی آن، از طریق این برنامه به یک درگاه اینترنتی هدایت شده که بعد از وارد کردن اطلاعات حساب بانکی اش در این درگاه، متوجه برداشت غیرمجاز از حسابش می شود.

اعتراف به سرقت از ۲۰۰ حساب بانکی / هکر ۱۴ ساله فاش کرد

این مقام انتظامی ادامه داد: با آغاز تحقیقات تخصصی کارشناسان پلیس فتا در رسیدگی به این موضوع، اطلاعاتی دیگر از سرقت های حساب بانکی اشخاصی دیگر از طریق این برنامه جعلی که با عنوان خرید شارژ ارزان قیمت و سهام عدالت در شبکه های اجتماعی تبلیغ می شد، به دست آمد.

جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطر نشان کرد: در روند تحقیقات تکمیلی پلیس، عامل این برداشت های غیرمجاز در یکی از استان های همجوار شناسایی و با هماهنگی انجام شده با مرجع قضائی این فرد که نوجوانی ۱۴ ساله بود، دستگیر و به یگان انتظامی استان مرکزی منتقل شد.

سرهنگ سپهوند با اشاره به اعتراف فرد دستگیر شده به جرایم سایبری خود بیان داشت: با توجه به اسناد و مدارکی که در روند رسیدگی به این پرونده به دست آمده بود، متهم به تبلیغ نرم افزار فیشینگ با عنوان خرید شارژ ارزان قیمت و سهام عدالت در شبکه های اجتماعی اعتراف کرد و اذعان داشت با این روش ۲۰۰ اطلاعات حساب بانکی را سرقت کرده است.

جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی با بیان اینکه امروزه بسیاری از برنامه‌های غیرمجاز که در فضای مجازی وجود دارند در واقع طعمه‌ای از سوی کلاهبرداران است، گفت: کاربران مراقب باشند تا به هر برنامه‌ای که در فضای مجازی تبلیغ می‌شود اعتماد نکنند، زیرا افراد سودجو از طریق این نرم‌افزارها کاربران را به درگاه‌های جعلی کشانده و اقدام به کلاهبرداری از آن‌ها می کنند.

سرهنگ سپهوند در پایان گفت: کاربران از عضویت در کانال‌های تلگرامی تحت عناوین فروش شارژ ارزان‌قیمت، فروش اکانت بازی‌های رایانه‌ای، همسریابی، ماهواره جیبی و … جدا خودداری کنند تا در دام افراد شیاد و کلاهبردار قرار نگیرند و در صورتی‌که با چنین مواردی برخورد کردند موضوع را سریعاً از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش تماس با ما با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=6363

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.