• امروز : جمعه - ۴ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : 3 - رمضان - 1444
  • برابر با : Friday - 24 March - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

0

چه عواملی انسان را خوش‌شانس نشان می دهند؟

  • کد خبر : 41076
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱:۱۱
کارشناس انگیزشی توضیحاتی درباره تحقیقات صورت گرفته بر روی شانس ارائه داد.

به گزارش پیک نکا، حسن علیرضا نژاد، کارشناس انگیزشی مهمان امروز صبح پارسی بود؛ وی با حضور در این برنامه از امکان وجود شانس و تحقیقات صورت گرفته بر روی آن صحبت کرد. وی همچنین در ادامه به تفاوت افراد باهوش و با پشتکار اشاره کرد و تحقیقات صورت گرفته در این حوزه را توضیح داد.

حسن علیرضا نژاد، کارشناس انگیزشی گفت: یکی از بحث‌هایی که به مراتب مطرح می‌شود امکان وجود شانس و یا عدم وجود آن است. طبق آخرین تحقیقات انجام شده چیزی به نام شانس وجود ندارد و نمی‌توان آن را به صورت ژنتیکی ریشه‌یابی کرد. به طور کلی چهار عامل باعث می‌شود یک شخص خود را خوش‌شانس  تلقی کند؛ عامل اول به انتخاب‌های شخصی افراد برمی‌گردد و فرد خوش‌شانس معمولا انتخاب‌های درستی دارد در نتیجه این فرد شانس ندارد و تنها از توانایی‌های خود استفاده می‌کند.  

وی افزود: عامل دوم ریسک‌پذیری است که امکان موفقیت افراد را افزایش می‌دهد. به طور مثال علت آنکه یکی از مراجعان من جوایز بانکی برنده شده بود تنها شرکت کردن و سرمایه‌گذاری در بانک‌های مختلف بود. افرادی که به اصطلاح شانس بسیاری دارند در واقع تنها چیزهای بیشتری را تجربه می‌کنند. عامل سوم برونگرایی است؛ افراد خوش‌شانس ارتباطات اجتماعی بسیاری دارند و به خوبی می‌توانند روابط مثبتی را با دیگران برقرار کنند.

این کارشناس انگیزشی بیان داشت: در نهایت عامل چهارم کنترل بر احساسات و عدم زودرنجی است؛ این افراد می‌توانند با آرامش و پس از بررسی‌های لازم تصمیم‌گیری کنند. زمانی که این افراد هدفی دارند برای آن وقت می‌گذارند و پس از انجام تحقیقات سعی می‌کنند آن را به نتیجه برسانند.

وی گفت: در یکی از کشورهای خارجی مدرسه‌ای با عنوان مدرسه شانس تاسیس شده که در آن عوامل ذکر شده تدریس شده‌اند. افرادی که تصور داشته‌اند انسان‌های بدشانسی هستند پس از گذراندن دوره‌های تحصیلی در این مدرسه دیگر احساس بدشانسی نداشته‌اند و زندگی آن‌ها تغییر کرده است.

علیرضا نژاد خاطرنشان کرد: تحقیقاتی بین اهمیت هوش و پشتکار انجام شده؛ نتیجه این تحقیقات نشان داده افرادی که توسط خانواده خود فردی با پشتکار شناخته می‌شوند تاثیر روحی و انگیزشی کمتری از نتایج فعالیت‌ها و آزمون‌ها می‌گیرند در نتیجه می‌توانند باری دیگر تلاش کنند. در مقابل، افرادی که باهوش شناخته می‌شوند به محض مواجهه با نتیجه‌ای که بر خلاف میل آن‌ها است احساس ناراحتی بسیاری می‌کنند و ناامید می‌شوند.

 

 

 

 

 

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=41076

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.