• امروز : پنج شنبه - ۱۶ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 25 - جماد أول - 1445
  • برابر با : Thursday - 7 December - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

4

چه ترکیبات گیاهی برای “درمان کرونا در طب سنتی” استفاده می‌شود؟

  • کد خبر : 8675
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۰
چه ترکیبات گیاهی برای “درمان کرونا در طب سنتی” استفاده می‌شود؟
به عنوان یک پزشک طب کلاسیک میگویم افتخاری که ما باید در طب سنتی از آن یاد کنیم این است که ما همان نسخه‌هایی که از روز دوم اسفند، زمانی که با نخستین بیماران کرونایی مواجه شدیم، تجویز می‌کردیم، همچنان از همان نسخه با تغییرات بسیار کوچک استفاده می‌کنیم.

به گزارش پیک نکا، دکتر “محمد فصیحی دستجردی” پزشک متخصص عفونی و متخصص طب سنتی در برنامه “انارستان” درباره تغییر رفتار ویرس کرونا اظهار کرد: طب سنتی علائم رفتارهای بدن را نسبت به عفونتها و بیماریهای مختلف توضیح میدهد.

وی افزود: طب سنتی می‌گوید بیماری در فصلهای مختلف تغییر حالت می‌دهد مثلا آبله مرغان در بهار که دارای مزاج گرم و تر است و در کودکان که دارای مزاج گرم و تر هستند، بروز می‌کند اما همین بیماری به اسم زُنا در بزرگسالان و در فصل پاییز بوجود می‌آید که مزاج فصل، سرد و خشک است و افراد مسن نیز دارای مزاج سرد و خشک هستند.

فصیحی دستجردی ادامه داد: کرونا در فصل بهار به شکل کاوازاکی که نوعی بیماری پوستی بود خودش را نشان داد و ما همان موقع اعلام کردیم که جای نگرانی نیست زیرا که ویروس همان ویروس است و فقط با توجه به تغییر فصل، علائم جدید از خودش نشان داده است.

این متخصص عفونی تصریح کرد: من به عنوان یک پزشک طب کلاسیک میگویم افتخاری که ما باید در طب سنتی از آن یاد کنیم این است که ما همان نسخه‌هایی که از روز دوم اسفند، زمانی که با نخستین بیماران کرونایی مواجه شدیم، تجویز می‌کردیم، همچنان از همان نسخه با تغییرات بسیار کوچک استفاده می‌کنیم؛ فقط چون در این فصل، این ویروس علائم گوارشی می‌دهد، داروهای گیاهی گوارشی نیز  تجویز می‌کنیم.

وی گفت:زنجبیل، سرخارگل و زفا، داروهایی هستند که از همان ابتدای ظهور این ویروس در پروسه درمان مورد استفاده قرار گرفته‌اند و همچنان نیز با توجه به تغییر فصل با کمی تغییرات جزئی، تجویز می‌شوند.

فصیحی متذکر شد: ما پروتکلها را به وزارت بهداشت دادیم و مجوز اخلاق این داروها را هم گرفتیم و برای بیمارانمان هم تجویز کردیم همچنین مقاله‌های زیادی برای مجلات مختلف ارسال کردیم که مورد قبول آنها قرار گرفت اما ممکن است سال ها طول بکشد تا در نوبت چاپ قرار بگیرند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا در ایران واکسن کرونا ساخته می‌شود، گفت: ما به جوانهای خودمان اعتماد داریم یعنی به تمام افرادی که در شرکت‌های دانش بنیان کار میکنند اعتماد کامل داریم؛ اگر در طب سنتی هم به واکسن تاخته می‌شود، منظور واکسنهای وارداتی و مشکوک است؛ مافیای دارو در جهان بسیار عظیم است و این باعث شده تا بسیاری از پزشکان به اثربخشی و عوارض آنها بدبین باشند.

فصیحی دستجردی ادامه داد: ما در کرونا ایمنی‌بخشی نداریم یعنی اگر کسی مبتلا به کرونا شود، ممکن است چند ماه بعد نیز دوباره مبتلا شود مانند کزاز که اگر فردی یک بار کزاز بگیرد، باز هم ممکن است به این بیماری مبتلا شود.

این متخصص عفونی تصریح کرد: برای ساختن واکسن کزاز، آنتی ژن کزاز را با یک پروتئین بزرگتر ترکیب کردند که این باعث می‌شود تا بدن بیشتر تحریک شود و مدتها به این بیماری مبتلا نشود؛ کرونا نیز به همین صورت است و آنتی بادی که در بدن ایجاد می‌کند دو تا سه ماه تاثیرگذار است و پس از آن احتمال ابتلا افزایش می‌یابد.

وی متذکر شد: اما آنفولانزا، ویروسی است که ژن آن دائم تغییر می‌کند؛ این مسئله باعث می‌شود تا ساخت واکسن آنفولانزا امکانپذیر نباشد اما ژن کرونا تغییر نکرده و اگر با یک پروتئین بزرگتر ترکیب شود، میتواند بدن را در مقابله با ابتلا به این ویروس مقاوم کند.

آنتی بادی چگونه کرونا را درمان میکند

فصیحی تصریح کرد: وقتی فردی بدنش با ویروس تماس پیدا می‌کند، آنتی بادی در بدن او بالا می‌رود؛ با اهدای پلاسما، بخش آنتی بادی را از خون جدا می‌کنند و به فرد مبتلا تزریق می‌کنند؛ این عمل باعث می‌شود تا آنتی بادی با ویروس مقابله کرده و آن را از بین ببرد اما همانطور که گفته شده، این درمان دائمی نیست و احتمال ابتلا همچنان وجود دارد؛ نکته قابل توجه، هزینه بالای این روش درمانی است که بسیار زیاد است در حالی که نسخه‌های درمانی طب سنتی با هزینه‌ای بسیار پایین‌تر قادر به درمان این بیماری هستند.

زنجبیل چطور به درمان کرونا کمک می‌کند؟

وی متذکر شد: از آنجا که مزاج این ویروس سرد است، ما برای درمان بیماران کرونایی از “زنجبیل” استفاده کردیم و تحقیقات علمی بسیار زیادی درباره این گیاه انجام شده است.

فصیحی دستجردی افزود: خواص زنجبیل در درمان بیماریهای ریوی است؛ به همین دلیل است که از گیاهان دیگری که مزاج گرم دارند استفاده نشده است؛ اثربخشی زنجبیل خارج از اثربخشی مزاجی آن است و اگر بیماری، دچار خارش شود، با عرق شاهتره کمی مزاج او را تعدیل می‌کنیم.

این متخصص عفونی تصریح کرد: در درمان کرونا مصرف زنجبیل به‌صورت حب صورت میگیرد زیرا دمنوش زنجبیل حساسیت ایجاد می‌کند؛ خصوصا در تابستان که تشدید هم می‌شود.

در حل حاضر، فصل سوم “انارستان” روزهای زوج ساعت ۱۹ از شبکه افق در حال پخش است؛ این برنامه در حوزه سلامت مسائل را از منظر طب سنتی به بحث و گفت‌وگو می‌نشیند.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=8675

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.