• امروز : چهارشنبه - ۸ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 17 - جماد أول - 1445
  • برابر با : Wednesday - 29 November - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

5

چهل‌وچهارمین شهردار ساری معرفی شد

  • کد خبر : 33962
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۹:۳۶
چهل‌وچهارمین شهردار ساری معرفی شد
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های مازندران با پیشنهاد استاندار مازندران به عنوان چهل‌وچهارمین شهردار ساری به وزارت کشور معرفی شد.

به گزارش پیک نکا، احمد حسین‌زادگان استاندار مازندران که از زمان انحلال شورای شهر ساری طبق قانون با عنوان مسئولیت قائم‌مقام همه وظایف شورای شهر را بر عهده دارد، جواد طالبی را به عنوان شهردار جدید مرکز استان به وزارت کشور معرفی کرد.

از ۱۸ دی پارسال تا امروز حمیدرضا مرادی که پیش‌تر مسئولیت واحد حراست شهرداری ساری را بر عهده داشت به عنوان سرپرست مدیریت شهرداری را عهده‌دار شده بود که با پایان یافتن دوره سرپرستی او، استاندار مازندران شهردار جدید را معرفی کرد.

طالبی در صورت دریافت حکم شهرداری ساری از وزارت کشور چهل‌وچهارمین شهردار مرکز مازندران خواهد شد.

علاوه بر مدیرعاملی سازمان همیاری شهرداری‌های مازندران مسئولیت‌هایی مانند مدیرعامل سازمان عمران شهرداری ساری، رئیس اداره کنترل نظارت شهرداری ساری، رئیس هیأت امنای مؤسسه بازیافت و مدیریت مواد زائد و جامد مازندران و شهردار منطقه یک ساری نیز در کارنامه مدیریتی طالبی دیده می‌شود.

طی سه ماه اخیر و از زمان روی کار آمدن مرادی در شهرداری ساری تغییراتی در ساختار مدیریتی این شهرداری ایجاد شد و برخی معاونان و مدیران این نهاد با حکم سرپرست سابق شهرداری ساری تغییر کردند. با توجه به مدت زمان اندک باقیمانده تا پایان دوره فعالیت شورای پنجم احتمال تغییرات جدید در ساختار مدیریتی شهرداری ساری پایین است.

شهرداری و شورای شهر ساری یکی از پرحاشیه‌ترین مجموعه‌های مدیریت شهری ایران در چند سال اخیر است که با بازداشت هر ۹ عضو منتخب شورای پنجم، سرپرست اسبق شهرداری، شهردار سابق و بیش از ۱۰ تن از مدیران، معاونان و پیمانکاران شهرداری طی دو دوره اخیر مدیریت این نهاد در سال گذشته پرونده فساد مالی در آن علنی شد.

 

 

 

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=33962

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.