• امروز : پنج شنبه - ۱۱ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Thursday - 1 June - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

3

چند درصد از مبتلایان به کرونا که به ICU می‌روند، بهبود می‌یابند؟

  • کد خبر : 26821
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۹:۵۰
پزشک فوق تخصص بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری به بیان توضیحاتی در این خصوص که چند درصد از مبتلایان به کرونا که به ICU می‌روند، بهبود می‌یابند، پرداخت.

به گزارش پیک نکا، محمدرضا هاشمیان در پاسخ به این سوال که چند درصد از مبتلایان به کرونا که به ICU می‌روند، بهبود می‌یابند؟، گفت: ICU جای سختی است و به هر حال مسائل مهمی در آن اتفاق می‌افتد و بر اساس مطالعه‌ای که چند ماه پیش در اروپا منتشر شد، در دنیا ۲۴ تا ۹۷ درصد بیماران توانستند از ICU کرونا خارج شوند.

وی ضمن اشاره به اینکه نوع بیمارانی که به ICU می‌رسند در هر قسمتی متفاوت است، متذکر شد: اگر بیمار را خوشحال بگیریم قاعدتاً فرد مبتلا خوشحال خارج می‌شود و اگر بیمار را بدحال‌تر بگیریم و یا اینکه دیرتر به ما مراجعه کند و درمانش عقب بیفتد، احتمال بدحال‌تر شدنش بیشتر است و بنابراین این امر تا حد زیادی به این موضوع بستگی دارد که هنگام مراجعه، شدت وخامت بیماری چه قدر است.

پزشک فوق تخصص بخش مراقبت‌های ویژه اظهار کرد: ما قاعدتاً دنبال این هستیم که بیماران در شرایط بهتری قرار گیرند، ولی عفونت شدید چه از نوع باکتریایی و چه از نوع ویروسی کشنده است و همه عملیات قطعا برای این انجام می‌گردد که مرگ و میر کمتر شود.

هاشمیان توضیح داد: هم شیوع بیماری در ایران و هم تشخیص‌ها بیشتر شده است و با توجه به مرگ و میری که نسبت به آمار ابتلا محاسبه می‌کنیم، قطعاً درمان‌ها بهتر شده است و پروتوکل‌ها جدی‌تر رعایت می‌شود.

وی افزود: اگر قرار بود با این میزان شیوع اتفاقات ابتدای ورود کرونا به ایران رخ دهد، بسیار بیش از این مقدار مرگ‌و‌میر داشتیم و این آمار به روزی هزار نفر می‌رسید، اگر این درمان‌ها نبود مرگ‌ومیر‌ها وحشتناک بالا بود و خدا را شکر که این درمان‌ها در حال حاضر وجود دارد.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=26821

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.