• امروز : یکشنبه - ۷ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 9 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Sunday - 28 May - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

1

پیشگیری ۹۰ تا ۹۵ درصدی واکسن از ابتلا به کرونا

  • کد خبر : 27047
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴
مردانی از پیشگیری ۹۰ تا ۹۵ درصدی واکسن کرونا از ابتلا به کووید ۱۹ خبر داد.

به گزارش پیک نکا، مسعود مردانی عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در برنامه زنده تلویزیونی اظهار کرد:  موارد ابتلای مجدد به کرونا در دنیا بسیار کم بوده است. اینکه برخی افراد حس می‌کنند دوباره کرونا گرفته اند دلیلش این است که کرونای آن‌ها هنوز به صورت کامل درمان نشده است.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ادامه داد: واکسن کرونا می‌تواند بین ۹۰ تا ۹۵ درصد از ابتلا به کرونا جلوگیری کند و حتی برخی از واکسن‌ها در افراد ناقل بدون علامت از انتقال ویروس به سایرین نیز جلوگیری می کنند. نتایج یک تحقیق بین المللی که به تازگی منتشر شده نشان می‌دهد افرادی که به کرونا مبتلا شده اند مخصوصا آن‌هایی که نوع شدید کرونا را گرفته و درمان شده اند، با آنتی بادی تولید شده در خونشان ۶ ماه، یک سال و شاید هم تا آخر عمر در برابر ابتلا به این ویروس مقاوم می شوند.

او در ادامه درباره ابتلای مادر باردار به کرونا نیز توضیح داد: بیماری آنفلوانزا خانم باردار و کودکان را در معرض خطر جدی قرار می‌دهد و ممکن است باعث از بین رفتن آن‌ها شود. به همین دلیل امسال برای اولین بار واکسن آنفلوانزا به صورت رایگان در مراکز بهداشتی- درمانی رایگان به آن‌ها تزریق شد، اما در مقابل ویروس کرونا به این صورت نیست و ابتلا به کرونا بانوان باردار آسیب جدی وارد نمی‌کند.

او بیان کرد: مراجعه کنندگان بیماری کرونا به مراکز درمانی به نحو چشمگیری کاهش پیدا کرده است و حداقل برای یک سال آینده باید محدودیت ها را رعایت کنیم.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=27047

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.