• امروز : سه شنبه - ۱۶ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 18 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Tuesday - 6 June - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

3
مسئول امور ایثارگران سپاه کربلای مازندران:

پرچمی که شهدا به دست ما دادند، پرچم عزت و شرف یک ملت است

  • کد خبر : 16867
  • ۲۸ شهریور ۱۳۹۹ - ۷:۰۶
پرچمی که شهدا به دست ما دادند، پرچم عزت و شرف یک ملت است
سرهنگ عشوری با بیان اینکه ثبات و امنیت امروز از برکت خون شهداست و پرچمی که شهدا و ایثارگران به دست ما دادند، پرچم عزت و شرف یک ملت است، گفت: باید بکوشیم پرچم‌دار خوبی برای شهیدان باشیم.

به گزارش پیک نکا، سرهنگ عشوری مسئول امور ایثارگران سپاه کربلای مازندران امروز در دیدار با «شکوفه موسوی کانی» مادر شهید «میرصفی خداداد» و «صدف جعفر قلی‌تباربیشه» همسر شهید «ناصر باباجانیان» خدمت به مردم و نظام اسلامی را وظیفه مسئولان دانست و اظهار داشت: ما خود را مدیون شما خانواده‌های شهدا دانسته و در کنار شماییم تا تمام توان خود را برای رفع مسائل و مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران بکار بگیریم.

وی افزود: ثبات و امنیت امروز از برکت خون شهداست و پرچمی که شهدا و ایثارگران به دست ما دادند، پرچم عزت و شرف یک ملت است و باید بکوشیم پرچم‌دار خوبی برای شهیدان باشیم.

«کیومرث قلی‌پور» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بابل نیز گفت: خانواده شهدا گل سرسبد جامعه هستند و مسئولین و مدیران در تمامی بخش‌ها و رده‌ها موظف‌ هستند در یک برنامه زمان‌بندی مشخص با خانواده‌های معظم و مکرم شهدا دیدار کرده و از نزدیک مسائل، مشکلات و درخواست‌های آنان را بررسی کنند.

قلی‌پور ضمن گرامیداشت یاد شهدای سال دفاع مقدس و دوران انقلاب اسلامی افزود: دوران انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس اوج بزرگی از نمونه ایثارگری است که باید نام شهیدان این دوره‌ها را همیشه ماندگار کرد.

این برنامه که در آستانه هفته دفاع مقدس برگزار شد یکی از برنامه‌های چهلمین سالگرد دفاع مقدس کمیته ایثارگران شهرستان بابل بود.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=16867

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.