• امروز : سه شنبه - ۸ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : 7 - رمضان - 1444
  • برابر با : Tuesday - 28 March - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

3
معاون سازمان برنامه و بودجه:

پرداخت ۱۰۰۰میلیارد تومان وام برای توسعه صادرات زعفران

  • کد خبر : 18883
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۹
پرداخت ۱۰۰۰میلیارد تومان وام برای توسعه صادرات زعفران
معاون سازمان برنامه و بودجه از پرداخت ۱۰۰۰میلیارد تومان تسهیلات برای تولید و صادرات زعفران با همکاری سه بانک خبر داد.

به گزارش پیک نکا،

صبح امروز تفاهمنامه پرداخت تسهیلات هزار میلیارد تومانی برای حمایت از تولید و صادرات زعفران با حضور سید حمید پورمحمدی معاون امور اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور و مدیران عامل سه بانک و محسن زنگنه نماینده مردم تربت حیدریه و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.

معاون امور اقتصادی سازمان برنامه و بودجه گفت: هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار خریداران و صادرکنندگان زعفران همچنین بسته بندی و فراوری این محصول قرار می گیرد.

وی ادامه داد: ۵۰۰ میلیارد تومان آن را بانک کشاورزی، ۲۵۰ میلیارد تومان بانک ملت و ۲۵۰ میلیارد تومان دیگر را بانک توسعه صادرات تامین می کند.
معاون سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه نرخ تسهیلات نظام بانکی۱۸ درصد است تاکید کرد: برای حمایت بیشتر از این امر ۳ درصد سود تسهیلات را سازمان برنامه و بودجه به نیابت از دولت تعهد کرده است. تسهیلات حمایت از زعفران ۱۵ درصد خواهد بود.

پورمحمدی ابراز امیدواری کرد: کار با سهولت جلو برود و قرار است عصر امروز دستورالعمل آن با حضور بانک‌ها، نمایندگان وزارت جهاد و صنف مربوطه تدوین شود.

همچنین در این جلسه مدیران عامل بانک ملت توسعه صادرات و کشاورزی بر نقش کشاورزان در تولید زعفران و اهمیت این محصول استراتژیک و صادراتی تاکید کردند علاوه بر آن مدیران بانک معتقدند که با تدوین دستورالعمل هر چه سریعتر نسبت به ابلاغ و اجرای تفاهم همکاری خواهند داشت.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=18883

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.