به گزارش پیک نکا،
ده ماه پس از اعلام نمودار شدن ویروس کرونا در چین، بیش از نیمی از مبتلایان جهانی بیماری کووید۱۹ در آمریکا، هند، برزیل و روسیه ساکن هستند، اما قطر بر پایه شاخص تعداد بیماران به نسبت جمعیت در جایگاه نخست قرار دارد و ایران نیز از نظر تعداد بیماران حاد، چهارمین کشور جهان است.
پس از ایالات متحده، هند با ۵، برزیل با ۴.۳۸ و روسیه با ۱ میلیون بیشترین تعداد مبتلا به بیماری کووید۱۹ را گزارش کردهاند. ایالات متحده همچنین با ثبت فوت بیش از ۲۰۰ هزار نفر به دلیل دچار شدن به ویروس کرونا بالاترین میزان مرگ و میر ناشی از این ویروس را داشته است.
از نظر تعداد بیماران حاد نیز آمریکا با اعلام بیش از ۱۴ هزار فرد بستری در بخش مراقبتهای ویژه، بیشترین بیمار بحرانی را داراست.
افغانستان نیز با گزارش ابتلای ۳۸ هزار و ۸۵۵ نفر به بیماری کووید۱۹ از نظر تعداد مبتلایان شصت و چهارمین کشور جهان است. در این کشور تاکنون هزار و ۴۳۶ نفر جان خود را به دلیل دچار شدن به ویروس کرونا از دست داده اند که از این نظر در رتبه چهل و ششم قرار دارد.
اما بر پایه شاخص تعداد بیماران به نسبت جمعیت، قطر به ازای هر یک میلیون نفر بیش از ۴۳.۵ هزار بیمار مبتلا به کووید۱۹ را داراست که از این نظر بالاتر از سایر کشورهای جهان است. همچنین سن مارینو با ثبت هزار و ۲۳۷ فوتی به ازای هر یک میلیون نفر بالاترین نسبت جهانی مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا را داراست.
چین به عنوان خاستگاه ویروس کرونا تاکنون ۸۵ هزار و ۲۱۴ مورد ابتلا به ویروس کرونا را گزارش کرده که از این میان چهار هزار و ۶۳۴ نفر جان خود را از دست دادهاند.
تاکنون بیش از ۹۳۹ هزار نفر در جهان به دلیل ابتلا به بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست دادهاند.