• امروز : دوشنبه - ۷ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : 6 - رمضان - 1444
  • برابر با : Monday - 27 March - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

20

نو شدن جاده‌های مازندران

  • کد خبر : 39617
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۹
نو شدن جاده‌های مازندران
عملیات روکش آسفالت بیش از ۴۰۰ کیلومتر از جاده‌های مازندران در حال اجرا است.

به گزارش پیک نکا، عباسعلی نجفی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: لکه گیری و روکش آسفالت بیش از ۴۰۰ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی مازندران با اعتباری بالغ بر ۵ هزار میلیارد ریال در حال اجرا است.

او افزود: این عملیات‌ها شامل چیپ سیل و میکروسرفیسینگ و لکه گیری و آسفالت بوده است که به منظور تسهیل در امر تردد و افزایش ایمنی محور‌ها اجرای عملیات لکه گیری و روکش آسفالت کریدور شمال به جنوب محور‌های شریانی سوادکوه، هراز، کندوان، کیاسر و گلوگاه به نیالا انجام گرفته است.

نجفی با اشاره به میزان بالای نزولات جوی در استان، گفت: با توجه به شرایط جوی و بارش باران و برف، کیفیت رویه آسفالت معمولا زودتر از موعد مقرر کاهش می‌یابد و شاهد آسیب آسفالت هستیم.

او با بیان اینکه آسفالت گرم هزینه‌های بالایی دارد، افزود: استفاده از روش‌های حفاظتی و آسفالت با لایه نازک از پارسال در دستور کار این اداره کل قرار گرفت.

نجفی آسفالت حفاظتی میکروسرفیسینگ را نوعی آسفالت حفاظتی و ترمیمی دانست و گفت:این آسفالت ۲۵۰ کیلومتر در محور‌های مناطق شرق و مرکز و غرب در حال اجرا است که این نوع آسفالت با هدف آب بندی سطحی و جوان سازی آسفالت‌های قبلی که دارای خرابی‌های سطحی، کچلی، شن زدگی و گودافتادگی بر اثر حرکت خودرو‌ها تا دو سانتیمتر است استفاده می‌شود.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران ابراز امیدواری کرد با تخصیص اعتبار و تامین قیر لازم برای اجرای پروژه‌های سطح استان، سرعت اجرای پروژه افزایش یافته و موجبات رضایتمندی و آرامش مردم را فراهم آورد.

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=39617

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.