• امروز : چهارشنبه - ۱۹ بهمن - ۱۴۰۱
  • برابر با : 18 - رجب - 1444
  • برابر با : Wednesday - 8 February - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

1

نحوه صحیح غذا خوردن باید چگونه باشد؟

  • کد خبر : 25362
  • ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۸
نحوه صحیح غذا خوردن باید چگونه باشد؟
به مناسبت هفته جهانی دیابت آموزش مجازی پیشگیری از ابتلا به دیابت با سبک زندگی سالم و تغذیه مناسب باهدف افزایش آگاهی مخاطبین سرای محله بلوار کشاورز، جمالزاده و وصال شیرازی برگزار شد.

به گزارش پیک نکا،این وبینار آموزشی باهدف افزایش آگاهی مخاطبین سرای محله بلوار کشاورز، جمالزاده و وصال شیرازی روز دوشنبه ۲۶ آبان ۹۹ برگزار شد.

مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو در مورد نحوه صحیح غذا خوردن به آهسته غذا خوردن، استفاده از بشقاب غذایی کوچکتر، عدم صرف غذا مقابل تلویزیون و … اشاره کرد.

وی در ادامه روش های افزایش فعالیت بدنی را استفاده از فیلم های ویدوئی آموزشی، انجام کارهای خانه با موزیک شاد، نرمش حین تماشای تلویزیون و … بر شمرد.

کارشناس نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو به طبخ غذا به روش سالمتر و استفاده از ادویه ها، سبزیجات و میوه جات به جای نمک، شکر و … تاکید کرد.

مهندس نافعی افزود خرید سالم با دقت به نشانگرهای رنگی و انتخاب محصولاتی که رنگ قند، چربی و نمک آن ها سبز و یا نارنجی باشد و از مایعات کم کالری و  سالم به جای نوشیدنی های پرکالری استفاده شود.

در پایان حاضرین در این وبینار آموزشی سوالات خود را در خصوص موارد مطرح شده بیان کردند.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=25362

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.