• امروز : دوشنبه - ۱۰ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 18 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Monday - 2 October - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

1

مهاجرت معکوس، درمان درد لاعلاج تلفات پرندگان وحشی در میانکاله

  • کد خبر : 32026
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۰
مهاجرت معکوس، درمان درد لاعلاج تلفات پرندگان وحشی در میانکاله
تلفات پرندگان مهاجر زمستان‌گذران در تالاب‌بین‌المللی میانکاله با گذشت بیش از ۳۸ روز همچنان ادامه دارد و گویا در فقدان راه حل مناسب برای پایان دادن به این بحران، بازگشت به سرزمین مادری تنها امید برای پایان موقت این کابوس دو ساله حاکم بر استان مازندران است.

به گزارش پیک نکا، دومین سال از مرگ دسته جمعی پرندگان مهاجر در تالاب بین المللی میانکاله این رویداد دلخراش را به بحرانی زیست محیطی و همچنین صحنه ای دلخراش برای فصل زیبایی های این تالاب رقم زده است. بحرانی که به بیماری بوتولیسم معرفی می شود و تا کنون نیز برای برون رفت از آن راهکاری قاطع و اثرگذار مطرح نشده است.

اگرچه براساس توصیه سازمان دامپزشکی کل کشور تسریع در جمع آوری لاشه پرندگان و رهاسازی آب به داخل تالاب بین المللی میانکاله به عنوان دو راهکار دم دستی برای حداقل کاهش آمار تلفات این پرندگان پیش بینی شد، ولی روند صعودی آمار تلفات پرندگان به خصوص در دو روز اخیر که روزانه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ بال رسید، نشان می دهد که بازگشت پرندگان مهاجر به وطن اصلی خود در سیبری می تواند تنها امید برای پایان موقت درد لاعلاج تلفات دست جمعی این پرندگان باشد که در دو سال اخیر افزون بر ۸۰ هزار بال از گونه های پرجمعیت مهاجران شامل فلامینگو، مرغابی، چنگر معمولی، کشیم و چندین گونه دیگر را طعمه مرگ کرد.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=32026

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.