• امروز : یکشنبه - ۷ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 9 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Sunday - 28 May - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

3

معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی

  • کد خبر : 27025
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱:۴۳
معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی
شلغم به طور مکرر در آشپزی ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد و گفته می شود به عنوان خلط آور برای بیماری های تنفسی عمل می کند.

به گزارش پیک نکا،در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا، ما داروی مدرن را تحسین می کنیم که به ما هدیه هایی مانند شربت سرفه و ایبوپروفن می دهد. اما طبیعت چیزهای زیادی برای ارائه دارد. فرهنگ های مختلف هزاران سال است که به دنبال درمان در محیط پیرامون خود هستند و فرصت کافی برای آزمون و خطا وجود دارد.

 

شلغم؛ نوعی سبزی ریشه‌ای به رنگ سبز و سفید یا بنفش و با برگ‌هایی ناصاف و بریدگی‌های زیاد است. ریشهٔ آن غدّه‌ای و به شکل‌های گرد یا دراز به رنگ سفید با لکه‌های بنفش می‌باشد. شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنی‌اش ارزنده‌است، بلکه از حیث سایر ویژگی‌های غیر غذایی هم سرآمد بوده و در زمره سبزی‌های مهم شمرده می‌شود.

 

در دوران قرون وسطی ، شلغم به عنوان یک سبزی محبوب که اغلب توسط طبقه پایین اقتصادی مصرف می شود ، در اروپا مشهور شد. امروزه شلغم به طور گسترده ای در غذاهای متنوع میل می شود و به عنوان عضوی از خانواده چلیپایی ها از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. در یک شلغم متوسط ​​فقط ۳۴ کالری ، ۴ گرم فیبر هنگام پخت و ۱ گرم پروتئین وجود دارد. همچنین حاوی بیش از نیمی از نیاز روزانه شما به ویتامین C است.

 

هنگامی که من یک دختر کوچک بودم و سرفه می کردم ، مادربزرگ من این شربت طبیعی و کاملا جادویی را تهیه می کرد که تهیه آن آسان و ارزان بود. معجون هیچ عارضه ای ندارد ، کاملاً طبیعی است و هر سرفه ای را بهتر از شربت های بسته بندی شده تجاری معالجه می کند.

طرز تهیه شربت سرفه با شلغم و عسل, مخلوط شلغم و عسلطرز تهیه شربت سرفه با شلغم و عسل

طرز تهیه شلغم و عسل برا سرماخوردگی

در اینجا نحوه تهیه این داروی سنتی آورده شده است:

 

روش اول تهیه شربت سرفه با شلغم و عسل:

۱ شلغم سفید اندازه متوسط ​​

۱/۲ فنجان عسل خام

 

مراحل:

قسمت بالایی شلغم را بریده و داخل آن را بیرون بیاورید تا شبیه یک کاسه کوچک شود. اگر شلغم خیلی بزرگ است می توانید آن را را وسط نصف کنید. سوراخ ایجاد شده در شلغم باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا بتواند عسل را در خود نگه دارد.

عسل را به داخل شلغم اضافه کرده و شلغم را در ظرف بزرگتری قرار دهید و درب ظرف را بپوشانید. بسته به دمای اتاق ، شلغم را برای مدت ۲-۳ ساعت در ظرف بگذارید. هرچه دمای اتاق گرمتر شود ، شربت سریعتر آماده استفاده می شود.

۲ قاشق چای خوری شربت را ، ۳-۴ بار در روز مصرف کنید. ممکن است لازم باشد تا زمانی که علائم سرماخوردگی دارید استفاده کنید.

طرز تهیه شربت سرفه با شلغم و عسل, مخلوط شلغم و عسلشلغم و عسل برای سرماخوردگی

 

روش دوم تهیه شربت سرفه با شلغم و عسل:

شلغم‌ ها را شسته و پوست بگیرید و داخل شلغم‌ ها را با قاشق خالی کنید.

داخل هر شلغم‌ را با یک قاشق مرباخوری عسل پر کنید، دقت کنید که لب‌ به لب پر نکنید.

حالا شلغم‌ ها را داخل یک ظرف مناسب مثل ظرف پیرکس که تحمل حرارت داشته باشد قرار دهید.

درب ظرف را ببندید.

حالا یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و ظرف حاوی شلغم‌ ها را داخل آن قرار دهید.

قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید و شعله را خیلی کم کنید.

حدود ۲ ساعت بعد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شلغم‌ ها خنک شوند.

وقتی شلغم‌ ها خنک شدند، مایع داخل آن‌ ها را درون لیوان بریزید.

حالا از این معجون معجزه‌ گر، در روز ۳ وعده میل کنید تا اثر شفا بخش آن را ببینید.

 

نکته: عسل به عنوان ماده استخراج کننده عمل کرده و یک ماده طبیعی را از شلغم خارج می کند که یک آنتی بیوتیک طبیعی تولید می کند. این آنتی بیوتیک طبیعی علائم سرماخوردگی از جمله گلودرد ، سرفه ، گرفتگی صدا و احتقان را برطرف می کند.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=27025

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.