• امروز : شنبه - ۷ خرداد - ۱۴۰۱
  • برابر با : 27 - شوال - 1443
  • برابر با : Saturday - 28 May - 2022

اخبار ویژه

این کار‌ها برای ۵۰سال به بالا‌ها ممنوع است! ابتلا به آبله میمون به ۲۰۰ مورد در ۲۰ کشور رسید یارانه خرداد چه زمان قابل برداشت است؟ | یارانه نقدی خرداد کی واریز می شود؟ حالا نوبت کره جنوبی است! مقابله با پدیده گرد و غبار از مهمترین اولویت‌های دستگاه دیپلماسی است واکنش سخنگوی دولت به لغو بازی فوتبال ایران و کانادا خیال پرسپولیسی‌ها از خرید جدیدشان راحت شد بیانی: فدراسیون فوتبال کشتی به گِل نشسته است/ قهرمانی استقلال را باید به یک نفر ویژه تبریک گفت با حمله به تل آویو سیلی بزرگی به اسرائیل نواختیم این ستاره در پرسپولیس ۲۰۰ تایی می‌شود کلوپ: نمی‌دانم چه حسی خواهم داشت اگر قهرمان شویم/ تاریخ می‌گوید رئال مادرید شانس بیشتری دارد خبر خوش دولت برای حقوق بازنشستگان | افزایش حقوق بازنشستگان واریز شد؟ بلینکن: سوئد و فنلاند بزودی عضویت ناتو را بدست خواهند آورد گزارش تصویری | گرامیداشت شهادت نوح‌الائمه(ع) در گلزار شهدای نکا شلیک چند موشک در جواب چند تیر ترور شهید صیادخدایی/ اخذ مالیات از مردم بدون تبعیض و با خدمات مناسب باشد اروپا به دنبال جایگزین گاز روسیه؟

2

مصرف قند و شکر قهوه‌ای به این افراد توصیه می‌شود

  • کد خبر : 38593
  • ۲۸ تیر ۱۴۰۰ - ۳:۳۸
مصرف قند و شکر قهوه‌ای به این افراد توصیه می‌شود
ک متخصص تغذیه درباره مصرف قند و شکر قهوه‌ای در افراد عادی و دیابتی توضیح داد.

به گزارش پیک نکا، شهاب اولیایی رژیم شناس و متخصص تغذیه  با اشاره به اینکه  شکر قهوه‌ای و سفید هر دو از یک منبع تامین می‌شوند، بیان کرد: شکر قهوه‌ای از نیشکر استخراج می‌شود و حاوی ماده‌ای به نام ملاس است که باعث رنگ تیره  آن می‌شود؛ البته این شکر حاوی مقداری ویتامین و مواد معدنی هم است. وباید به این نکته توجه داشت در وزن مساوی شکر قهوه‌ای نسبت به نوع سفید کم کالری‌تر و دارای قند کمتری است.

او  افزود: در مجموع هر دو نوع شکر از ساکارز  تشکیل شده اند و این موضوع باعث می‌شود قند خون را مانند غذا‌های حاوی قند افزایش دهد. تبلیغات زیاد  و غلطی انجام می‌شود که قند و شکر قهوه‌ای برای مبتلایان به دیابت مفید است؛ در صورتی که میزان قند در شکل سفید و قهوه‌ای تفاوتی ندارد و می‌تواند برای این افراد خطرناک باشد.

این مشاور تغذیه بیان کرد: قند و شکر قهوه‌ای برای افراد عادی در صورتی که متعادل مصرف شود مناسب است؛ البته مصرف قند  و شکر در همه افراد باید کاهش پیدا کند؛ اما افراد عادی برای مصرف قند و شکر اگر تمایل دارند بهتر است از نوع قهوه‌ای استفاده کنند؛ چراکه  قند و شکر قهوه‌ای مقداری ویتامین و مواد معدنی به خود اختصاص داده است و باید به این نکته توجه داشت که برای بیماران دیابتی هر دو نوع سفید و قهوه‌ای مضر است و می‌تواند قند خون آن‌ها را با نوسان رو به رو کند.

اولیایی در پایان تصریح کرد: افراد دیابتی اگر گاهی اوقات تمایل به مصرف منابع شیرین دارند، می‌توانند از فرآورده‌های حاوی قند‌های مصنوعی یا رژیمی به صورت متعادل و بسیار کم استفاده کنند؛ همچنین برگ گیاه استویا برای دیابتی‌ها مناسب است؛ چرا که قند این گیاه قابل جذب نیست و ضرری برای این افراد ندارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=38593

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.