• امروز : سه شنبه - ۴ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : 12 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Tuesday - 26 September - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

2
در خطبه‌های مجازی نماز جمعه ساری

مسئولان درد مردم را درد خود بدانند

  • کد خبر : 2914
  • ۲۷ تیر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۴
مسئولان درد مردم را درد خود بدانند
نماینده ولی فقیه در مازندران: مسئولان تا زمانی که از نزدیک درد مردم را درک نکنند قادر به حل مشکلات مردم نیستند.

به گزارش پیک نکا، نماینده، ولی فقیه در مازندران در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ساری که به صورت مجازی منتشر شد با بیان اینکه گرانی‌ها کمر شکن است و موانع جدی در راه تولید نیز وجود دارد، گفت: واردات بی رویه و قاچاق کالا حتی از مبادی قانونی و رسمی نگران کننده است و به تولیدات ملی ضربه می‌زند.
حجت الاسلام والمسلمین لائینی با انتقاد از افزایش بی رویه قیمت سکه، ارز، مسکن، لوازم خانگی و برخی اقلام دیگر از مسئولان خواست راه را برای جهش تولید هموار کنند و کنترل مبادی قاچاق کالا را جدی بگیرند.
او با بیان اینکه مسئولان مشکلات مردم در خصوص بیکاری و افزایش اقلام ضروری را باید درک کنند، افزود: وقتی برخی مسئولان زندگی خود را آب و تاب بدهند و عطش قدرت داشته باشند و حقوق نجومی بگیرند درد مردم را هم درک نخواهند کرد.

کرونا جدی است
حجت الاسلام و المسلمین لائینی با بیان اینکه مردم در چند ماه گذشته به خوبی به توصیه‌های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا عمل کرده بودند و ایران کارنامه مناسبی در مهار این ویروس داشت، گفت: مردم برای ریشه کن کردن ویروس کرونا رفتار‌هایی اجتماعی که در گذشته داشتند را باید ادامه دهند.
نماینده، ولی فقیه در مازندران افزود: برخی مردم هفته‌های اخیر این ویروس را دستکم گرفتند به همین دلیل بیماری کرونا در حال اوج گرفتن است.
او  مراسم عروسی، عزا و تجمع‌ها را بهترین زمینه برای انتقال ویروس دانست و مردم توصیه کرد توصیه‌های ستاد مقابله با کرونا در خصوص خودداری از حضور در تجمع‌های غیر ضروری را جدی بگیرند.
نماینده، ولی فقیه در مازندران با تبریک هفته بهزیستی گفت: تلاش کارکنان بهزیستی سبب شد هیچ فوتی بر اثر کرونا در بیش از ۱۰۰ مراکز نگهداری این نهاد ثبت نشود.
حجت الاسلام والمسلمین لائینی گفت: مسئولان لوازم و اقلام بهداشتی را به فراوانی و با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار بدهند.

فرمایشات مقام معظم رهبری سرلوحه مجلس
او  با بیان اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیام مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود قرار دهند، گفت: مجلس شورای اسلامی خط سیر قوه مجریه و دستگاه‌های اجرایی را ریل گذاری می‌کند و اگر کشور می‌خواهد به توسعه پایدار دست یابد نمایندگان هم باید نقش خود را به خوبی اجرا کنند.

حجت الاسلام والمسلمین لائینی افزود: حق نظارت مجلس هم در اجرای قانون اساسی است و هم بر عملکرد قوای دیگر، دستگاه‌های اجرایی و به خصوص خود نمایندگان مجلس نیز باید نظارت کند.

 

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=2914

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.