• امروز : جمعه - ۱۹ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 21 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Friday - 9 June - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

2
«جشن انتخابات» - قالیباف:

مدیریت جهادی می‌تواند ثبات اقتصادی را به کشور بازگرداند

  • کد خبر : 37052
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
مدیریت جهادی می‌تواند ثبات اقتصادی را به کشور بازگرداند
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مدیریت صحیح و جهادی می تواند در یک برنامه ۵ ساله ثبات اقتصادی را به کشور بازگرداند.

به گزارش پیک نکا، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، آرای خود در انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای شهر و روستا، انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی را به صندوق آرای مستقر در مسجد ابوذر انداخت.

وی در جمع خبرنگاران گفت: دولت آینده با همکاری دو قوه دیگر باید به گونه ای تلاش کند که رضایت مردم با اولویت حل مشکلات اقتصادی تأمین شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در بازدیدی که از شهرستان پردیس داشتم، اعلام کردم راه چاره این نیست که با صندوق های رأی قهر کنیم بلکه چاره این است که در انتخابات مشارکت کنیم و با انتخاب خوب بتوانیم تحولی در عرصه مدیریتی ایجاد کنیم.

قالیباف تأکید کرد: ریشه اصلی مشکلات کشور ناکارآمدی در عرصه مدیریتی است نه عدم وجود امکانات و اعتبارات.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور از ظرفیت بالایی برای پیشرفت برخوردار است گفت: با مدیریت صحیح و جهادی می توانیم در یک برنامه ۵ ساله ثبات اقتصادی را به کشور بازگردانیم.

 

 

 

 

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=37052

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.