• امروز : شنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : 3 - جماد أول - 1444
  • برابر با : Saturday - 26 November - 2022

اخبار ویژه

وعده ‌آبفای مازندران برای ساخت مخزن آب شُرب روستاهای منطقه سُرخ‌آباد برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی هفته بسیج در آمل شروع پیشرفت کشور در حوزه های مختلف از آموزش و پرورش است مازندران در ردیف اول آمار طلاق / کانون وکلا باید به قانون مبارزه با فساد تبدیل شود دل‌نگرانی هسته سخت اصلاحات از جهاد تبیین فرمانده سابق اطلاعات سپاه/ چرا باند مصی علی‌نژاد درخواست حمله نظامی به ایران دارد؟ افشای پشت پرده حضور آزمایشی USV آمریکایی در خلیج‌فارس/ راز موفقیت ۴۰ ساله سپاه و ارتش در حفاظت از آبهای ایران بهتر مشخص شد +عکس مروری بر احضار بازیگران به دادسرا/ هنرمندی که نقش اصلی خود را فراموش کرده «شاهد-۱۳۶ ایران»؛ الگوی تایوان در ساخت پهپاد کامیکازه سردار سلیمانی: رویکرد جهاد خدمت در بسیج با تشکیل بسیج سازندگی اعتلا یافت آستین همت بسیج برای محرومیت‌زدایی/همدلی مومنانه با توزیع بسته‌های معیشتی تداوم دارد بسیج تجارت پر سود در همه جوانب/ اجرای ۱۱۰ برنامه هفته بسیج در شهرستان نکا حل مشکل برق شهرک صنعتی نکا در آینده نزدیک دانش‌آموزان همواره پای انقلاب و کشور بوده و هستند/ از توهین‌کنندگان به مقدسات بیزاریم گزارش تصویری | حضور باشکوه مردم نکا در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان مردم در برابر مردم؛ فتنه جدید دشمن در حوادث اخیر گزارش تصویری | خروش خشم مردم نکا در پی حادثه تروریستی حرم شاهچراغ

1

غذای نذری را در روزهای کرونایی چگونه توزیع کنیم؟

  • کد خبر : 10310
  • ۰۱ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸
مدیر نظارت بر مواد غذایی و ارزیابی محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی در طبخ غذای نذری می‌تواند بیماری کرونا را گسترش دهد.

به گزارش پیک نکا، محمد کاظم زاده، مدیر نظارت بر مواد غذایی و ارزیابی محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: با توجه به آغاز ماه محرم و افزایش غذا‌های نذری،در موقع طبخ غذا از ماسک و دستکش استفاده کرده و هر ۲ ساعت یکبار ماسک خود را تعویض کنید.

غذای نذری را در روزهای کرونایی چگونه توزیع کنیم؟

کاظم زاده افزود: غذا‌های نذری باید در بسته بندی‌های بهداشتی باشد و به درب منازل توزیع شود چرا که تجمع برای غذا‌های نذری بیماری کرونا را رواج می‌دهد.

او  بیان کرد: برای توزیع چای نذری بهتر است از لیوان‌های یکبار مصرف(مات) استفاده کنید.

مدیر نظارت بر مواد غذایی و ارزیابی محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: از سفره‌های یکبار مصرف برای سرو غذا استفاده و از راه رفتن افراد روی سفره در هنگام پذیرایی خوداری کنید.

کاظم زاده ادامه داد: غذا‌هایی مثل حلیم و شله زرد باید در ظروف گیاهی تهیه و توزیع شود.

او یادآور شد: در موقع طبخ غذا‌های نذری در صورت استفاده نکردن از دستکش، مرتب دستان خود را شسته و ضد عفونی کنید.

این مسئول تاکید کرد: دستان آلوده، ظروف غذا را آلوده می‌کند و غذای نذری عامل بیماری برای مصرف کنندگان می‌شود.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=10310

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.