• امروز : یکشنبه - ۱۳ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : 12 - رمضان - 1444
  • برابر با : Sunday - 2 April - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

0
عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر مرکز مازندران:

سکه کانال ۱۰ میلیون تومانی را پس گرفت/ پیشروی طلا برای فتح قیمت‌های از دست‌رفته

  • کد خبر : 34226
  • ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۹:۰۲
سکه کانال ۱۰ میلیون تومانی را پس گرفت/ پیشروی طلا برای فتح قیمت‌های از دست‌رفته
محمدرضا نصیری گفت: طلا از ابتدای هفته جاری، خیز خود را برای فتح قله‌های قیمتی از دست داده، آغاز کرده است و طی همین چند روز پس از بازگشایی بازار توانسته است رشد ۱۰۰ هزار تومانی هر گرم طلا را به مشتریانش، تحمیل کند.

به گزارش پیک نکا، با باز شدن بازار طلا از ابتدای هفته جاری مجددا قیمت‌ها در بازار سکه و طلا خیز خود را برای فتح قله‌های قیمتی از دست داده، آغاز کرده است.

هر گرم طلا طی هفته جاری یک نوسانات قیمتی ۱۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد که این تغییر و فراز و نشیب قیمتی در بازار طلا به زعم فعالان صنفی غیرطبیعی است.

محمدرضا نصیری عضو هیئت مدیره طلا و جواهر مرکز مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار ما در این باره می‌گوید: بله، قیمت‌ها از دو روز گذشته مجددا شروع به بالا رفتن کرده است و در حالیکه قیمت‌ها در کف بازار به گرمی ۹۱۰ هزار تومان رسیده بود، حالا به گرمی یک میلیون تومان رسیده است.

وی افزود: طلا کاملا متاثر از اتفاقات سیاسی، فراز و فرود پیدا می‌کند و این روزها با برخی اخبار ضدونقیض در خصوص مذاکرات، دوباره خود را بالا کشیده است.

عضو هیئت مدیره طلا و جواهر مرکز مازندران، خاطرنشان کرد: هر مثقال طلا طی روز جاری به ۴ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان رسیده است و سکه تمام هم از مرز ۱۰ میلیون تومان گذر کرد و امروز در بازار با قیمت ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان خریدو فروش شد.

این فعال صنفی ادامه داد: ربع سکه نیز که تا چند روز گذشته به زیر ۳ میلیون تومان رسیده بود، امروز با نرخ ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و نیم سکه با قیمت ۵ میلیون و ۵۰۰ در معاملات نرخگذاری شد.

نصیری با اشاره به قیمت ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومانی دلار در بازار امروز، بیان کرد: طی هفته جاری، شاهد افزایش حضور مشتریان در بازار طلا بودیم که غالبا بدنبال خرید سکه، طلای آب شده و دست دوم هستند.

وی متذکر شد: طلای دست دوم و کم اجرت به دلایل گوناگون یکی از آسیب‌های جدی حال حاضر بازار طلا است که تبعات متعدی را برای مردم و کسبه به بار دارد؛ برخی از این طلاها از استاندارد خارج است که یا از اساس دچار مشکل است و یا عیار کمی دارد و خریداران باید نهایت دقت را در خرید اینگونه موارد لحاظ کنند.

عضو هیئت مدیره طلا و جواهر مرکز مازندران، یادآور شد: این روزها کسبه بازار درگیر ارزش افزوده مالیات سال ۹۸ هستند که با توجه به شیوع کرونا و کسادی بازار از مسئولان سازمان مالیاتی تقاضا داریم نهایت همکاری و مساعدت را با کسبه لحاظ کنند و با در نظر گرفتن شرایط بحرانی بازار طی این ایام، مراعات کسبه را مدنظر قرار دهند.

 

 

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=34226

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.