• امروز : سه شنبه - ۱ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : 29 - شعبان - 1444
  • برابر با : Tuesday - 21 March - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

2

دیابتی‌ها دچار چه عوارضی می‌شوند؟

  • کد خبر : 12435
  • ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۲
دیابتی‌ها دچار چه عوارضی می‌شوند؟
افراد دیابتی به طور میانگین ۳۲ درصد گرفتار مشکلات قلبی عروقی، ۲۱ درصد گرفتار مشکلات عروق کرونر، ۱۰ درصد گرفتار انفارکتوس قلبی و ۷.۶ درصد گرفتار سکته مغزی می‌شوند.

به گزارش پیک نکا، مدیرعامل انجمن دیابت ایران، نسبت به خطر ۱۳۲ درصدی مرگ‌ و ‌میر ناشی از مشکلات قلبی و عروقی در بیماران مبتلا به دیابت هشدار داد.

امیر کامران نیکوسخن اظهار داشت: درمان دیابت دیگر بیماری محور نیست بلکه باید به صورت بیمار محور انجام گیرد، هر فرد دیابتی بر اساس سن، وزن، شیوه زندگی، نوع دیابت و عوارض آن، شرایط اجتماعی و اقتصادی و بیماری‌های زمینه‌ای که فرد دارد با بیمار دیابتی دیگر متفاوت بوده و این موضوع باید مدنظر پزشکان و بیماران قرار گیرد.

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته هدف از درمان دیابت فقط کنترل قند بود، در صورتی که اگر فقط قند افراد دیابتی کاهش یابد از مشکلات قلبی و عروقی بیماران دیابتی کم نمی‌شود، بر اساس آمار منتشر شده در اطلس اخیر فدراسیون بین‌المللی دیابت که بر اساس بررسی حدود ۱۰۰ مطالعه انجام گرفته، افراد دیابتی به طور میانگین ۳۲ درصد گرفتار مشکلات قلبی عروقی، ۲۱ درصد گرفتار مشکلات عروق کرونر، ۱۰ درصد گرفتار انفارکتوس قلبی و ۷.۶ درصد گرفتار سکته مغزی می‌شوند.

وی ادامه داد:  افراد مبتلا به دیابت نسبت به سایر افراد ۱۶۰ درصد ریسک مشکلات عروق کرونر، ۱۲۷ درصد ایست قلبی، ۵۶ درصد خونریزی مغزی و ۱۳۲ درصد ریسک مرگ‌ومیر ناشی از مشکل قلبی عروقی بیشتری دارند و  دیابت در حقیقت دیگر بیماری قند نبوده بلکه یک بیماری قلبی محسوب می‌شود که یکی از تظاهرات آن بالا رفتن قند خون است.

مدیر عامل انجمن دیابت ایران تصریح کرد: در حال حاضر بر اساس مطالعات انجام شده دو خانواده دارویی جدید دیابت سبب کاهش مشکلات قلبی و عروقی افراد مبتلا به دیابت می‌شوند یکی داروهایی هستند که مشابه هورمون روده عمل کرده و به‌صورت تزریقی همانند قلم انسولین استفاده شده و دیگری  داروهایی هستند که سبب دفع قند از ادرار می‌شوند.

به گفته نیکوسخن، مصرف این خانواده دارویی به طور هم‌زمان سبب دفع آب و نمک اضافی از ادرار شده و بدین طریق سبب کاهش فشار خون نیز می‌شوند و  این خانواده دارویی به‌صورت خوراکی بوده و تاثیرات مثبت در کاهش عوارض قلبی و عروقی دیابت دارند.

وی افزود: این داروها تحت پوشش بیمه نیستند و در صورتی که سازمان‌های بیمه‌گر این دو دارو را تحت پوشش قرار دهند به نفع آنها خواهد بود زیرا نه تنها از آمار مشکلات قلبی و عروقی مانند سکته‌های قلبی و مغزی و جراحی‌های قلب باز کاسته شده و سبب افزایش طول عمر افراد دیابتی می‌شود بلکه در اقتصاد سلامت و اقتصاد خانواده نیز حائز اهمیت است.

نیکوسخن خاطر نشان کرد: در کنار ضرورت توجه به این دو دارو توسط مسوولان و پزشکان، بیماران دیابتی هم باید مراقب فاکتورهای خطر ابتلاء به مشکلات قلبی و عروقی مانند افزایش چربی و فشارخون، استعمال سیگار و چاقی و عدم مصرف آسپرین باشند.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=12435

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.