به گزارش پیک نکا، به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بتازگی خبردیگری که در فضای مجازی حول محور نرگس محمدی خبرساز شده که فرزندان وی مدعی شده اند که د ر طول ۱۱ ماه گذشته با مادرشان تلفنی صحبت نکرده اند. در این ویدئو کیانا و علیرضا رحمانی خود را فرزندان نرگس محمدی معرفی می کنند. دختر وی می گوید: “صدای ما باشید که ما بتوانیم صدای مادرمان را بشنویم.” و جمله آخر پسر وی اینگونه ایراد می شود: “۱۱ ماه شده که ما صدای مادرمان را نشنیدیم.”
پس از انتشار این ویدئو او لحن تصنعی آن واکنش های فراوانی در فضای مجازی پیرامون آن شکل گرفت؛ تعدادی از کاربران فضای مجازی با اشاره به جنجال سازی های پیشین نرگس محمدی به انتقاد از رفتارهای حاشیه ساز وی پرداختند.
در طرف دیگر نیز گروه دیگری در دفاع از این به اصطلاح فعال حقوق بشری پرداخته و تلاش می کردند که اثبات کنند، نرگس محمدی در زندان تخت فشار است.
سخنان رئیس زندان و بر ملا شدن دروغ محمدی !
در جدید ترین مورد حاشیه سازی های نرگس محمدی وی از طریق اعضای خانواده اش دوباره خود را در فضای مجازی مطرح کرد؛ آنها تاکید داشتند که ماه هاست از هم صحبتی با یکدیگر محروم هستند و مسئولان زندان نیز اجازه تماس تلفنی را نمی دهند.
این در حالی است که رییس اداره زندان های زنجان اعلام کرده که تلفن در اختیار نرگس محمدی است و او می تواند در هر لحظه ای با خانواده و بستگاه خود تماس برقرار نماید.
محمد جوادی در ادامه با اشاره به جوسازی رسانههای بیگانه در خصوص نرگس محمدی اظهار کرد:در خصوص ملاقات نیز هیچ گونه محدودیتی برای وی وجود ندارد به طوریکه آخرین ملاقات وی به ۲۶ تیر ماه برمیگردد که با خواهرش رویا محمدی بوده است.
پیشتر از این نیز نرگس محمدی که در حال حاضر در زندان زنجان بسر می برد با انتشار نامه ای دیگر که با مضمون «با ابتلا به کرونا بدون دارو وخدمات پزشکی بسر میبرم» موج دروغی دیگری در این شلوغ بازار به راه انداخت. او خود و ۱۵ زندانی دیگر را مبتلا به کرونا معرفی کرده بود که از هیچ خدماتی بهره نبرده اند. دروغی که متاسفانه هیچ مطالبه ای مبنی بر صحت و سقم این بیماری و آمارها ارائه نشد.
جالب اینجاست که با توجه به مهلک بودن بیماری کووئید۱۹ و زمان اندک مابین ابتلا تا مرگ تا کنون هیچ خبری مبنی بر مرگ این ۱۶ زندانی کرونایی منتشر نشده و کماکان این افراد با خانواده های خود ملاقات و یا تماس تلفنی دارند.
این ویدئو کوتاه که دستمایه شبکه ها و رسانه های معاند قرار گرفت با تیترهایی چون «رژیم ایران با کرونا، زندانیان سیاسی را شکنجه میکند» مقدمات به میدان کشیدن جنجال آفرینان سایبری را فراهم کرد.
در نهایت اما انتشار فیلمی واضح از معاینه روزانه نرگس محمدی در زندان زنجان، دروغ بزرگ وی و برخی شبکه های مجازی را افشا و ثایت کرد که تمام ادعاهای صورت گرفته از سوی محمدی، برای موج سازی رسانه ای بیان شده است.
به نظر می رسد افرادی چون نرگس محمدی از انتشار اخباری کذب از این دست در پی جلب نظر کاربران فضای مجازی هستند تا از این طریق در راستای اهداف مورد نظر خود در بیرون زندان عملیات روانی علیه نظام را کلید بزنند.
این عملیات روانی درباره ابتلا محمدی به ویروس کرونا در حالی است که بسیاری از مقامات کشوری و نمایندگان مجلس نیز به این ویروس مبتلا شده اند، اما مسئولان قوه قضائیه بدلیل شرایط زندان ها به صورت مداوم در تلاش هستند تا هیچ یک از زندانیان دچار این بیماری خطرناک نشوند و زندان ها به صورت روزانه مورد ضدعفونی و زندانیان نیز روزانه رصد می شوند.
جلب توجه؛ ایستگاه پایانی نرگس محمدی!
البته همانگونه که پیشتر از نرگس محمدی افرادی چون او این راه را طی کرده و به نتیجه ای مشخص نرسیدند؛ اما مادامی که دوره محکومیت خود را به سر میبردند در مرکز توجه رسانه های بیگانه بودند. اما پس از آنکه دوره محکومیت آنان تمام شد هیچ نام و نشانی از آنان در رسانه های معاند یافت نشد.
شاید این محکومان امنیتی پس از آزادی از زندان متوجه شوند که تنها در داخل زندان مورد توجه قرار می گرفتند؛ و پس از آزادی ناخودآگاه از مرکز توجه همگان کنار خواهند رفت و این برای کسی که خواهان عرض اندام سیاسی و صدر نشینی در حوزه خبر است بی تردید بزرگترین عذاب خواهد بود.