• امروز : دوشنبه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۱
  • برابر با : 12 - جماد أول - 1444
  • برابر با : Monday - 5 December - 2022

اخبار ویژه

واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟ «فردوس» گروهی آتش به اختیار در گیلان/ خادمانی که سلامت را برای مناطق محروم به ارمغان می‌آورند چرا اصلاح‌طلبان در پازل تجزیه‌طلبان بازی می‌کنند؟!/ تلاش برای کلید زدن مجدد آشوب‌ها با چاشنی معیشت و اقتصاد جام جهانی، نمایشگاه نفرت ملت‌ها از رژیم صهیونیستی/ آزادی فلسطین، شعار محوری در قطر استفاده از فرصت و ظرفیت‌های عظیم دریا به فرهنگ عمومی در کشور تبدیل شود دستور “بانیان آشوب” برای به خیابان کشاندن کودکان!/ رفراندوم تشییع حاج‌قاسم و مشکل جریان چپ بی‌خیال شهادت، شاسی بلند ما را کِی می‌دهید؟ هتریک دروغ‌پراکنی علی کریمی در ۴۸ ساعت/ جا زدن تصویر تصادف به جای یک معترض واکنش فدراسیون فوتبال به شیطنت آمریکایی‌ها/ قدردانی از عنایت رهبر انقلاب به تیم ملی کوکتل‌اندازهای دهه ۶۰ چه کسانی بودند؟ مخالفت پرستاران با تصمیم عجولانه وزارت بهداشت/ کارانه‌ای که علی‌الحساب نیست وعده ‌آبفای مازندران برای ساخت مخزن آب شُرب روستاهای منطقه سُرخ‌آباد برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی هفته بسیج در آمل شروع پیشرفت کشور در حوزه های مختلف از آموزش و پرورش است

1

خواص میوه های تابستانی / آلو

  • کد خبر : 13177
  • ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ - ۲:۳۷
میوه های تابستانی سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی برای بدن هستند . با این پنج شنبه برنا همراه باشید تا با خاصیت های آلو بیشتر آشنا شوید .

به گزارش پیک نکا، آلوی قرمز یا زرد (قطره طلا) هم جزو پرطرفدارترین میوه‌ها در فصل تابستان است. آلو، حجم بسیار بالایی از ویتامین C را در خود جای داده است. از این‌رو، افزودن آن به انواع سالاد در فصل تابستان، باعث جذب بهتر آهن موجود در مواد غذایی می‌شود.

از طرف دیگر، فیبر فراوان موجود در آلویی که به سالادهای تابستانی اضافه می‌شود هم با ایجاد احساس سیری، جلوی پرخوری و چاقی را می‌گیرد. اگر هر روز صبح بین ۳-۲ آلو را به صورت ناشتا مصرف کنید، از یبوست هم رهایی پیدا خواهید کرد.

بد نیست بدانید سوربیتول و ایزاتین موجود در آلو با بهبود عملکرد دستگاه گوارش هم به دفع ساده‌تر کمک می‌کند و باعث تسریع روند هضم مواد غذایی در بدن می‌شود.

پتاسیم موجود در آلو هم باعث کاهش فشارخون و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی خواهد شد. آلو، ماده مغذی دیگری به نام فلوراید هم دارد و از این‌رو، مصرف آن علاوه بر حفظ سلامت دندان‌ها باعث کنترل ضربان قلب و فشارخون هم می‌شود.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=13177

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.