• امروز : دوشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۱
  • برابر با : 16 - رجب - 1444
  • برابر با : Monday - 6 February - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

2

خواص جگر مرغ

  • کد خبر : 25792
  • ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۲:۰۵

به گزارش پیک نکا، جگر مرغ مقدار زیادی پروتئین، ویتامین Dو A دارد. چنان چه محمدتقی انوشه متخصص تغذیه معتقد است این پروتئین شامل ۹ آمینو اسید است، این آمینو اسید ها به عنوان بلوک های سازنده برای بدن ما عمل می کنند، بنابراین مصرف این محصول به عنوان یک ماده غذایی خوب به همه […]

به گزارش پیک نکا، جگر مرغ مقدار زیادی پروتئین، ویتامین Dو A دارد. چنان چه محمدتقی انوشه متخصص تغذیه معتقد است این پروتئین شامل ۹ آمینو اسید است، این آمینو اسید ها به عنوان بلوک های سازنده برای بدن ما عمل می کنند، بنابراین مصرف این محصول به عنوان یک ماده غذایی خوب به همه توصیه می شود. افرادی که از کم خونی رنج می برند، می توانند از جگر مرغ به عنوان یک غذای کامل در وعده های غذایی استفاده کنند.

چه کسانی مصرف نکنند؟

این متخصص معتقد است :«افرادی که میزان چربی و کلسترول منفی آن ها بالاست نمی توانند جگر مرغ استفاده کنند و بهتر است از مصرف آن خودداری کنند و به جای آن کسانی که میزان چربی بدن آن ها در حد نرمال است می توانند از این محصول استفاده کنند.»

سخنی با تولید کنندگان

وی افزود: «آن چه در این میان اهمیت دارد سلامت مرغی است که جگر آن پس از ذبح، بسته بندی و روانه بازار مصرف می شود و به دست مصرف کنندگان می رسد. برای پرورش برخی مرغ های موجود در بازار از مقدار زیادی آنتی بیوتیک و انواع هورمون ها استفاده می شود و در نهایت جگر آن هم به عنوان یک ماده غذایی ناسالم محسوب می شود. افراد باید پیش از خرید جگر مرغ از سلامت آن مطمئن شوند و سپس آن را تهیه کنند.» جا دارد در شرایط

نابه سامان اقتصادی، تولید کنندگان مرغ گوشتی توجه ویژه به نحوه استفاده از داروهای آنتی بیوتیک داشته باشند و با فاصله زمانی مناسب به ذبح مرغ اقدام کنند چرا که جگرمرغ مهم ترین جایی است که این داروها انباشته می شود و مصرف کنندگان آن هم قشر محروم جامعه هستند. جگر مرغ را هم می توان با رعایت نکات بهداشتی در بسته بندی های مناسب و تاریخ مصرف در اختیار مصرف کننده ای گذاشت که این روزها در ویترین مغازه ها تنها تماشاکننده است.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=25792

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.