• امروز : جمعه - ۱۹ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : 21 - ذو القعدة - 1444
  • برابر با : Friday - 9 June - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

4

حمله به خودروی ائتلاف آمریکایی در عراق +عکس

  • کد خبر : 14075
  • ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۵
انفجار یک بمب در کنار خودروی شرکت وابسته به ائتلاف آمریکایی در بغداد، موجب زخمی شدن دو تن شد.

به گزارش پیک نکا، نهاد اطلاع‌رسانی «الاعلام الامنی» عراق امروز (یکشنبه) از حمله به خودروی شرکت وابسته به ائتلاف سعودی در منطقه «الشعله» در بغداد خبر داد.

به نوشته رووداونت، در این انفجار بمب، یک پلیس اسکورت و یک فرد غیر نظامی زخمی و به بیمارستان منتقل شدند. هنوز از هویت عاملان حمله و اینکه خودروی مذکور متعلق به کدام شرکت بود، خبری در دست نیست.

روز گذشته نیز برخی منابع داخلی عراقی از انفجار در مسیر کاروان نظامی آمریکایی در بزرگراه «الشعله» در بغداد خبر دادند. در این انفحار یک نیروی پلیس فدرال عراق زخمی شد.

در دو ماه گذشته به طور میانگین هر هفته شاهد انجام حملات علیه نیروهای آمریکایی یا شرکت‌های وابسته به این ائتلاف هستیم

حملات به نیروهای ائتلاف آمریکایی در عراق پس از آن شدت گرفته که پارلمان عراق در ۱۵ دی ۱۳۹۸ با رأی اکثریت خواستار خروج نیروهای ائتلاف آمریکایی از عراق شد، اما دولت آمریکا با بی اعتنایی به این مصوبه شروع به تهدید عراق کرد.

اخیراً حملات راکتی به برخی از پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق باعث شده است که نظامیان تروریست آمریکایی برخی از پایگاه‌ها از جمله «التاجی» واقع در شمال استان بغداد را تخلیه و به عراقی‌ها واگذار کند.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=14075

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.