به گزارش پیک نکا، علیرضا سعدی پور در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان مازندران که در شهرستان بابلسر برگزار شد، اظهارکرد: در زیست بوم جدید کرونایی چهار روش حضوری، غیر حضوری، مدرسه تلویزیونی و سایر شیوها که تهیه درسنامه در قالب لوح فشرده و ارائه به مناطق محروم برای آموزش دانش آموزان است طراحی شد.
وی با اشاره به تلاش ها و برنامه ریزی های آموزش و پرورش مازندران برای استمرار آموزش، خاطرنشان کرد: آموزش و پروش مازندران در همان روزهای ابتدایی کرونا با راه اندازی سامانه مازند محتوا و بارگذاری محتواهای آموزشی همکاران فرهنگی در امر آموزش مجازی پیشرو بوده است. همچنین سامانه شاد که از سوی وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شد به طور جدی در مازندران راه اندازی و تقریبا تمامی مدارس و مدیران عضو این سامانه شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در خصوص بهداشت مدارس گفت: با کمک دانش آموزان داوطلب به عنوان سفیران سلامت قدم های موثری برداشته شد اما کافی نیست؛ از مجلس شورای اسلامی تقاضا می کنیم طرح مراقبان سلامت را هرچه زودتر تصویب کند که مخصوصا امروز در این زیست بوم جدید بسیار مهم است.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛سعدی پور در پایان با تشریح طرح qr-code بیان کرد: آموزش و پرورش مازندران مفتخر است طرح “استفاده از qr-code در آموزش” را برای نخستین بار در کشور طراحی و اجرا کند؛ در این طرح بارکد در کتاب درسی، صفحه درس مورد نظر چسبانده می شود و از سال آینده چاپ می شود و دانش آموز می تواند با اسکن هر بارکد به فیلم تدریس آن صفحه دست یابند.