• امروز : یکشنبه - ۶ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : 5 - رمضان - 1444
  • برابر با : Sunday - 26 March - 2023

اخبار ویژه

گزارش تصویری | نشست خبری فرماندار نکا به مناسبت فجر چهل‌وچهارم انقلاب اسلامی افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های چهل‌وچهارمین فجر انقلاب به ارزش بیش از ۴۰۰۰ میلیارد در نکا وقوع زمین لرزه در نکا/ زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرکز مازندران گاز نکا وصل است /تکذیب هرگونه قطع گاز در مازندران متلاشی شدن باند سارقان موتورسیکلت در نکا گزارش تصویری | راهپیمایی محکومیت اقدام شنیع نشریه فرانسوی در نکا تنزل سفارت فرانسه تا حد کاردار از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گزارش تصویری | رویداد بزرگ جمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) در نکا برگزاری رویداد جُمانه در آستانه ولادت حضرت زهرا(س) مخصوص بانوان به میزبانی نکا کشت قراردادی گندم درمزارع نکا دستگیری سارق اموال بیمارستانی در نکا سهل‌انگاری موجب آتش سوزی در جنگل‌های نکا شد گزارش تصویری | سومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت در مسجد جامع نکا واحد ۴ بخار نیروگاه نکا پس از پایان تعمیرات غیر مترقبه وارد مدارتولید شد ادامه بازی علی کریمی در زمین دشمن/ جادوگری که دست از جادوی مردم ایران برنمی‌دارد آیا بن سلمان به سرنوشت سادات دچار می شود؟

21

حضور پُرقدرت مازندران در مسابقات کیوکوشین ساکاموتو کشور

  • کد خبر : 39624
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱
حضور پُرقدرت مازندران در مسابقات کیوکوشین ساکاموتو کشور
چهارمین دوره مسابقات آزاد کاراته سبک کیوکوشین ساکاموتو، جام باشگاه‌های ایران در شهرستان رامسر برگزار شد.

به گزارش پیک نکا، نماینده ارشد این سبک در ایران و خاورمیانه گفت: چهارمین دوره مسابقات آزاد کاراته سبک کیوکوشین ساکاموتو، جام باشگاه‌های کشور، به میزبانی مازندران در مجموعه ورزشی شهید چمران شهرستان رامسر با قهرمانی استان فارس در بخش آقایان و مازندران در بخش بانوان به کار خود پایان داد.

فریدون فیروزی افزود: در این دوره که به مدت سه روز با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برگزار شد، ۴۰ تیم از ۱۶ استان کشور در رده‌های سنی جوانان و بزرگسالان با هم رقابت کردند.
فریدون فیروزی گفت: در بخش آقایان استان‌های فارس، مازندران به ترتیب اول و دوم و آدربایجان غربی و خراسان رضوی مشترک سوم و در بخش بانوان نیز استان‌های مازندران، تهران و فارس به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند.
فیروزی افزود: هم اکنون ۳ هزار و ۵۰۰ ورزشکار سازمان یافته، در ۲۶ استان کشور فعالیت داشته و مسابقات جهانی نیز اردیبهشت سال آینده در کشور ژاپن برگزار می‌شود.

 

مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرح‌شده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاه‌های سایر رسانه‌ها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.

لینک کوتاه : https://peykneka.ir/?p=39624

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.