به گزارش پیک نکا، حجتالاسلام محمدصادق محمدی لائینی ضمن تبریک ولادت حضرت معصومه و روز دختر خاطرنشان کرد: این بانو به خاطر محبتی که نسبت به برادرش داشت وارد ایران شد تا به زیارت برادرش برود ولی در بین راه در ساوه بیمار شد و در شهر قم بعد از چند روز وفات یافت.
وی یکی از مشکلات اصلی هر خانواده را کمبود و یا نبودن مهر و محبت از پدر و مادر به فرزندان دانست و افزود: ضربههای مهلک و خطرناکی از بابت این کمبود عاطفه به فرزندان میرسد مثلاً پدر و مادری از هم جدا میشوند و فرزندان دربهای عاطفی عمیقی میخورند.
امام جمعه نکا پسران با ادب و دختران باحیا را زینت هر خانواده دانست و بیان کرد: بزرگترین هدیهای که پدران و مادران به فرزندان خود میدهند تربیت، ادب خوب و اسلامی است زیرا خیر ادب خوب فرزندان به خود پدر و مادر خواهد رسید.
این مسئول پدر و مادر را شریک گناهان فرزندان از تربیت ناصحیح خود خواند و تصریح کرد: سوء تربیت خانوادهها در سنین پایین باعث میشود فرزندان در سنین نوجوانی و جوانی دچار اشتباهات شوند که پدر و مادر نیز ناخودآگاه در آن سهیم هستند پس گناه این فرزندان به پای خانوادهها نیز نوشته میشود.
* لزوم حفظ حرمت امامزادهها
محمدی لائینی با اشاره به روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه اذعان کرد: یکی از افتخارات بزرگ ایران این است که این مملکت مملو امامزادگان معتبر و غیرمعتبر است که حدود ۵ تا ۸ هزار امامزاده میباشد.
وی افزود: در شهرستان نکا از پای کوه تا سواحل دریا حدود ۶۴ امامزاده داریم که این امامزادهها مکانی برای دعا، راز و نیاز و در واقع آرامش افراد است.
امام جمعه نکا با اشاره به اینکه باید حرمت امامزادهها را نگه داشت، خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد را میبینیم که به امامزادهها میروند و بیتوجه به امامزاده در حال استعمال دخانیات و خوردن کباب هستند بدون اینکه احترامی به امامزاده قائل شوند و حتی برای زیارت بروند.
* کاندیداها انتقاد را از خود شروع کنند
این مسئول اتفاقات حاشیه مناظرات را ناخوشایند برشمرد و گفت: اصل فلسفه مناظره این است که کاندیدا دیدگاه خود را مطرح کند و طرحوبرنامه خود برای آینده در جهت تقویت بنیه دفاعی، اقتصادی و فرهنگی مملکت را به مردم ارائه دهد.
محمدی این حاشیهسازیها و رقیبتراشیها در مناظرات را اتفاق نادرستی دانست و ادامه داد: بعضی از نامزدها طوری رفتار میکنند که گویی تسویه حسابهای شخصی دارند که این مسائل منفی اصلاً درست نیست زیرا مناظره میدان جنگ و مبارزه نیست و در واقع باید کنار گذاشته شود.
وی ادامه داد: در مناظرات انتقادها و حرفهای درست را میپذیریم اما زمانی که این حرفها به سمت نیش و کنایه و توهین کشیده شود دیگر صلاح نیست، بهترین انتقاد، انتقادی است که فرد از خود داشته باشد.
* اکثریت مفسدین درس کلاسیک خواندهاند
امام جمعه نکا با اشاره به نامزدی که به رقیب خود گفت درس کلاسیک نخواندهای بیان کرد: با احترام به شخصیت این کاندیدا باید عرض کنم این جملات در خور شأن فردی که میخواهد در آینده رئیسجمهور شود نیست و کاندیداها باید از جملات اینچنینی دوری کنند.
این مسئول ایراداتی را به جمله درس کلاسیک نخواندهای وارد کرد که بدین شرح است: اول اینکه اکثر فسادها، قاچاقها و اختلاسها در سرتاسر دنیا توسط افرادی که تحصیلات آنچنانی داشتند انجام شده و دوم اینکه بسیار ثابت شده که با دانش کم میشود کارهای بزرگ انجام داد چراکه خدمت به مردم عقل و تجربه میخواهد که این با دانش کم هم اتفاق میافتد.
وی سومین اشکال این جمله را توهین به حوزه دانست و تصریح کرد: یعنی افرادی که در حوزه علم فقه، فلسفه، اصول و تمامی علوم دیگری را که میخوانند با سواد نیستند و فقط افرادی که در سطح کلاسیک درس خواندند باسواد به حساب میآیند؟
* درس کلاسیک نخواندهای که دنیا را به لرزه انداخت
محمدی لائینی با اشاره به اینکه امام خمینی درس نخوانده بود گفت: کسی که ارکان حکومتی و سیاسی دنیا را به لرزه در آورد درس کلاسیک نخوانده و درس حوزه خوانده بود و برای خدمت به مردم و اطاعت از ولایت فقیه کافیست.
وی در ادامه اذعان کرد: ما محرومیتزدایی میخواهیم نه محرومیتزایی، در واقع کسانی که درس کلاسیک خواندند بیشتر از محرومیتزدایی محرومیتزایی میکنند.
امام جمعه نکا در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: بزرگان ما کمتر اشتباه میکنند ولی زمانی که اشتباه کنند اشتباهاتشان بزرگ است و انشاالله خداوند ما را از همه اشتباهات نجات دهد.