به گزارش پیک نکا،سید شبر موسوی گفت: دو ماهه بهار امسال طی ۹۸ مجوز جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی مجاز شهرستان نکا، تعداد دو میلیون و ۲۶ هزار و ۶۰۰ قطعه جوجه ریزی انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا افزود: ارتقاء ساختار بهداشتی مرغداری ها و استفاده از تکنولوژی مدرن در کنار رعایت مقررات بهداشتی و قرنطینه ای می تواند ضمن افزایش بهره وری و کاهش بیماری ها، ارتقای امنیت غذایی را به دنبال داشته باشد.
وی تصریح کرد: تعداد واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان نکا ۲۰۳ واحد است و اخذ مجوز جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی برای همه مرغداران الزامی است و مرغداران موظف به مراجعه به تعاونی شهرستان و دریافت مجوز برای جوجه ریزی و ثبت اطلاعات هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا درخاتمه گفت: کنترل و تنظیم جوجه ریزی و تولید مرغ، ایجاد نظم و ثبات در بازار و ساماندهی تولید، تعیین قیمت مناسب در طول سال و جلوگیری از ضرر و زیان مرغدار، یافتن بازار مناسب و مزیت نسبی برای توسعه صادرات، اقتصادی نمودن واحدهای تولید و افزایش درآمد مرغداران، استمرار تولید و توسعه پایدار در صنعت پرورش طیور، اصلاح ساختار تولید با برنامه ریزی و اطلاع رسانی و کنترل بیماری ها و کاهش تلفات از مزایای ثبت نام در سامانه جوجه ریزی است
مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرحشده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاههای سایر رسانهها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.