به گزارش پیک نکا، طی حدود ۵۰ سال گذشته و به دنبال نمایان شدن آثار و تبعات کاهش شدید نرخ رشد جمعیت در بسیاری از کشورها، خصوصاً اروپایی و آمریکایی و ادامه رشد جمعیت در کشورهای شرقی و کمتر توسعه یافته و در پی تبدیل شدن جمعیت به یکی از مولفه های بسیار راهبردی قدرت و تمدن، دوره نوینی از سیاستهای چندگانه جمعیتی در جهان آغاز شده است.
در این دوره برخی از کشورهای غربی، سیاستهای دوگانه ای را در موضوع جمعیت جهان پیش گرفتند و در حالی که کشورهای کمتر توسعه یافته را به وسیله سازمانهای بین المللی به کنترل جدی جمعیت ترغیب می کردند خود در کشورهایشان، سیاستهای تشویقی مهمی را برای ترغیب مردمشان به فرزندآوری در پیش گرفتند!
این وقایع و سیاستهای دوگانه و چندگانه بین المللی در موضوع واحد جمعیت، خبر از وقوع یک جنگ جهانی تمام عیار اما کاملاً خاموش در موضوع جمعیت و در گستره جهانی دارد.
بسیاری از نظریه پردازان جهانی علم اقتصاد، جمعیت را مهمترین مولفه و موتور محرک اقتصاد اعلام می کنند و از طرفی برای برخی از کشورهای پرجمعیت جهان، نسخه کاهش جمعیت برای توسعه اقتصاد پیچیده می شود و دائماً خطر کاهش منابع غذایی و کشاورزی بزرگ نمایی می شود!
همچنین تئوریهای امنیت بر پایه جمعیت در کرسیهای علمی غرب مطرح و تدریس میشود و از طرفی حجم تراکم جمعیت در برخی کشورهای جهان عامل ناامنی و بی نظمی اجتماعی معرفی و نمایانده میشود لذا ما در عصر نوینی از سیاستهای جمعیتی چندگانه قرار گرفته ایم که اصطلاح “جنگ جهانی جمعیت” اصطلاح بسیار گویایی برای معرفی این دوره است.
کشورهای توسعه یافته و برخی کشورهای در حال توسعه این زنگ خطر را برای خود به صدا در آورده اند که با پایین آمدن بیش از حد نرخ رشد جمعیت و پیر شدن آن، نرخ زاد و ولد آن چنان پایین آمده که در آینده قادر به جبران آن نخواهند بود و باعث انحطاط اجتماعی و روند کاهشی جمعیت آنها خواهد شد.
لذا این کشورها به تازگی مشوقهای بسیاری را برای افزایش جمعیت و تولد نوزادان در نظر گرفته اند اما همچنان به تشویق کاهش جمعیت در کشورهای دیگر ادامه می دهند! برای فهم ماهیت و علل وقوع “جنگ جهانی جمعیت” باید به واقعه اجتماعی بزرگی که در اوایل نیمه دوم قرن بیستم از غرب و خصوصاً آمریکا شروع شد و مانند طوفانی مخرب تمام کشورهای صنعتی را درنوردید اشاره کرد؛ این واقعه، فاجعه انقلاب جنسی در غرب است!
برگرفته از کتاب “قتل عام خاموش” از مجموعه “جنگ جهانی جمعیت”