به گزارش پیک نکا، نظامیان ایرانی برای نخستین بار در مرحله مسابقات «آرمیا-۲۰۲۰» روسیه در فهرست برندگان جوایز قرار گرفتند. آنها در بخش «استاد اسلحه» به تفکیک و مونتاژ اسلحه ماکاروف، کالاشنیکوف، مسلسل و نارنجکانداز شرکت کردند و فقط از نظامیان روسیه عقب ماندند.
از ۲۳ ماه اوت در پایگاه نظامی «کنستانتینوف» در پنزا کنکور بین المللی ارتشی ۲۰۲۰ «استاد اسلحه» جریان دارد که ۸ تیم در آن شرکت دارد. برای اولین بار تیمهایی از لائوس، کامبوجیا، کنگو و آبخازی در این مسابقات شرکت می کنند. تیم های روسیه، ارمنستان، ایران و ازبکستان نیز در این کنکور ارتشی حضور دارند.
در اعلامیه دفتر خبری آمده است:«برای اولین بار در مرحله چهارم در سه تیم برتر تعییراتی رخ داد. تیم ایران در بیاتلون اسلحه به جای دوم ارتقا یافت. پس از مرحله تفکیک و مونتاژ اسلحه، آنها ۴۰۰ متر به سمت مواضع نظامی دویدند و تیراندازی کردند. آنها باید ۱۳ هدف در فاصله از ۵۰ تا ۵۰۰ متر را می زدند.
با جمع بندی نتایج این مرحله روسیه در جای اول ایستاد و ایران جای دوم را به خود اختصاص داد. ردیف سوم به تیم ارمنستان تعلق گرفت. ازبکستان به ردیف چهارم منتقل شد. فینال مسابقات ۳۱ ماه اوت برگزار خواهد شد.
ششمین نمایشگاه بین المللی فنی – نظامی با عنوان «آرمیا ۲۰۲۰» از تاریخ ۲۳ تا ۲۹ آگوست با حضور ۱۵ کشور و ۱۲۰ هیات رسمی در مسکو برگزار خواهد شد.
همزمان ششمین دور مسابقات بین المللی ارتش های جهان نیز با حضور ۸۰ تیم از ۱۰ کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران انجام می گردد.