به گزارش پیک نکا، پیروان فرق و مذاهب اسلامی باید نگاه سیاسی خود را یکی کنند
– هر زمانی که به اسلام آسیب وارد شد، به دلیل ایجاد تفرقه و نبود وحدت در میان مسلمانان بود. عوامل تفرقه مختلف است و تفرقه انگیزههای سیاسی، اعتقادی، اجتماعی و اقتصادی دارد، این انگیزهها را باید خنثی کرد.
– آنچه امروز اولویت دارد، شاخصه سیاسی است، یعنی وظیفه پیروان فرق و مذاهب اسلامی این است که نگاه سیاسی خود را یکی کرده و با اصل قراردادن حفظ اسلام در مقابل دشمنان بایستند؛ زیرا دشمن میداند مسلمانان اگر به نقطه وحدت برسند، به وحشت افتاده و خواب از آنان گرفته میشود.
ضرورت تشکیل بازار مشترک کشورهای اسلامی
– برای وحدت نیاز به بازار مشترک اقتصادی و صنعتی اسلامی داریم، کشورهای اسلامی به شدت نیازمند چنین بازاری هستند، این کشورها در صورت تحقق چنین هدفی دنیا را متحول خواهند کرد.
– اگر کشورهای اسلامی مانند اتحادیه اروپا، اتحادیه کشورهای اسلامی را تشکیل دهند و تجارت، صنعت و پول واحدی داشته باشند، بسیار مؤثر خواهد بود، هر چند که دنیا در برابر چنین هدفی سفت و سخت ایستاده است؛ زیرا آنها میدانند که منابع غنی در کشورهای اسلامی وجود دارد و کشورهای اسلامی میتوانند به یک قدرت تبدیل شوند.
«توهم بقا» کشورهای اسلامی را به رابطه با اسرائیل سوق داده/ تعامل با صهیونیسم جریانی انگلیسی است
– جریان ارتباط با اسرائیل و صهیونیسم نیز یکی از چالشهای بزرگ در این میان است، یعنی کشورهایی که خود را در معرض خطر میبینند، احساس میکنند با وحدت میان آنها و رژیم صهیونیستی، بقای آنها بیشتر تضمین میشود؛ در حالی که چنین نیست.
– دنیای استعمارگر نمیخواهد وحدت ایجاد شود و مسلمین را از هم میترساند و این سیاستی است که سالهاست انگلیس به دنبال آن است.
– اکنون هم جریان فکری تعامل با صهیونیسم، جریانی انگلیسی است که زیر پوست جامعه بینالملل فعالیت و هدف خود را به خوبی و با جدیت دنبال میکند، بنابراین مهمترین عامل تفرقه یا مزاحمت برای وحدت، انگلیس است که از دل شیعه، جریان بهاییت؛ از دل اهل سنت، وهابیت؛ از دل یهودیان، صهیونیسم و از دل مسیحیت، گروههای افراطگرا را شکل داده است با این هدف که جنگ میان ادیان شکل بگیرد.
– تاریخ در آینده نشان خواهد داد که آنقدر که انگلیس در جریان شکلگیری داعش سرمایهگذار فکری بود، آمریکا نبود، آمریکا تجهیز کرد، فریاد زد، در حالی که کسی که به این فکر انسجام داد و به مرحله عمل رساند، جریان فکری انگلیسی بود. بنابراین قبل از هر چیز و در درجه اول، انگلیس و سپس کشورهای قدرتمند استعمارگر را باید دشمن وحدت اسلامی بدانیم.
تفکرات افراطی؛ عامل گریز از اسلام
– تفکرات داعشی، طالبان و القاعده و تفکر افراطی میان اهل سنت و شیعیان چهره بدی از اسلام ارائه دادهاند و امروز میبینیم که مردم به ویژه در اروپا از مسلمان گریزانند و نگرانند، فقط آنهایی که مطالعه دارند وقتی میفهمند که ما شیعه هستیم، ما را میپذیرند و میگویند که شیعه داعش نیست.
– امروز اصل اسلام مهم است نه بحث تفکر شیعه، اگر اسلام آسیب ببیند، شیعه هم آسیب میبیند، اگر عدم اعتماد به قرآن در جهان وجود داشته باشد، اسلام و شیعه آسیب میبیند.
فضای مجازی؛ مؤثرتر از رسانههای تصویری
– امروز رسانههای مجازی میتوانند مؤثرتر از رسانههای تصویری باشند، زیرا بیشتر با زندگی مردم عجین شدهاند.
– ما باید در رسانه تأکید کنیم که دین اسلام تنها نگاه به جامعه اسلامی ندارد؛ بلکه نگاه اسلام به جامعه بشری است. باید تأکید کنیم اسلام دینی بشری است «کَانَ النَّاسُ أُمَّةً وَاحِدَةً: مردم یک گروه بودند»(آیه ۲۱۳ بقره).
مخاطبان گرامی، محتوا و ادعاهای مطرحشده در این مطلب، صرفاً جهت گردآوری، بررسی و انتشار اخبار، مطالب، رویکردها و دیدگاههای سایر رسانهها منتشر شده و ادعاها و القائات احتمالی این مطالب هرگز مورد تأیید پایگاه خبری پیک نکا نیست، لذا ممکن است بخشی از اطلاعات موجود در این مطلب درست نباشد. لطفا در صورت مشاهده هر گونه ایراد مشکل را گزارش کنید.